Μίλερ: Μια σημαία που παραμένει στον ιστό της

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής κατάφερε να σημειώσει ένα ακόμα ρεκόρ στην εντυπωσιακή καριέρα του με τη φανέλα των Βαυαρών, καθώς έχει σκοράρει σε όλες τις αγωνιστικές της Bundesliga, μετά το γκολ που σημείωσε στο εκτός έδρας 5-1 επί της Ουνιόν Βερολίνου. Ο Μίλερ δεν είχε σκοράρει μόνο στη 30η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος και το κατάφερε στο συγκεκριμένο

ματς. Ο έμπειρος μεοσεπιθετικός έφτασε τα επτά γκολ και τις εννέα ασίστ σε 36 ματς τη φετινή σεζόν.

Συνολικά στην καριέρα του στους Βαυαρούς έχει 242 γκολ και 265 ασίστ σε 702 ματς. Αναλυτικότερο, τα 149 από αυτά είναι στο πρωτάθλημα, τα 54 στο Champions League και τα 34 στο Κύπελλο Γερμανίας. Επίσης, είναι 128 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και έχει σκοράρει 45 φορές. Η εντυπωσιακότερη σεζόν της καριέρας του ήταν αυτή του 2015-2016, όταν είχε σκοράρει 32 φορές στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Συνολικά στην καριέρα του στη γερμανική ομάδα έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 32 τίτλων, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται δυο Champions League, δυο Super Cup Ευρώπης, δυο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, δώδεκα πρωταθλήματα, έξι κύπελλα, οκτώ Super Cup Γερμανίας και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2025 και θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του με τη φανέλα της ομάδας, από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα και δεν την έβγαλε ποτέ. Η επόμενη σεζόν θα είναι η 17η στην καριέρα του Μίλερ στη βαυαρική ομάδα. Συνολικά θα συμπληρώσει 25 χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς βρίσκεται σε αυτή από το 2000, όταν μπήκε στις ακαδημίες της.

Ο Μίλερ είναι ο φυσικός ηγέτης της γερμανικής ομάδας και δε διστάζει να ασκήσει κριτική σε συμπαίκτες και διοίκηση, όταν το κρίνει αναγκαίο. Τη φετινή σεζόν έχει ταχθεί στο πλευρό του Τόμας Τούχελ και θεωρεί πως είναι ευθύνη των συμπαικτών του, η επικείμενη αποχώρηση του Γερμανού τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής λατρεύει τα άλογα και διατηρεί φάρμα μαζί με τη σύζυγό του. Μάλιστα, συχνά πυκνά παρουσιάζει τα άλογά του μέσω των social media, όπως και στην περίπτωση της… Κάιλι Μινόγκ.

Το σχετικό ποστάρισμα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Müller (@esmuellert)

Ο Μίλερ είναι γνωστό πειραχτήρι και πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί το χιούμορ του. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το οποίο κατέκτησε με τη Γερμανία, ο έμπειρος παίκτης είχε κατηγορηθεί για ασέβεια, σε δηλώσεις του σε μια Κολομβιανή δημοσιογράφο. Όπως αποδείχτηκε ο ίδιος σχολίασε το βραβείο του «χρυσού παπουτσιού» της διοργάνωσης με χωριάτικη βαυαρική προφορά και λεξιλόγιο, κάτι που παρεξηγήθηκε. Ο Μίλερ δε δίσταζε να πειράξει και συμπαίκτες του, κυρίως μετά από επιτυχίες, όπως το 2014 όταν είχε ρωτήσει τον Μάριο Γκέτσε πως αισθάνεται να είναι πρωταθλητής με τη σωστή φανέλα και όχι με αυτή της Ντόρτμουντ.

Ο Μίλερ είναι λάτρης της μουσικής. Τραγουδάει και παίζει αρκετά μουσικά όργανα. Μάλιστα, πολλές φορές δε χάνει την ευκαιρία να δείξει τις δεξιότητές του στη μουσική και δημόσια.

Το σχετικό βίντεο:

@football_backstage #bayern #muller #thomasmuller ♬ оригінальний звук – football_backstage
Keywords
Τυχαία Θέματα