Μίντιλαντ: Σβ. Γκράβερσεν “Συναρπαστική κλήρωση!”

Η Μίντιλαντ μπαίνει πλέον στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση που έφερε τις δύο ομάδες αντίπαλες στη φάση των νοκ άουτ αγώνων των play offs του Europa Conference League.

Ο αθλητικός διευθυντής της πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα της Δανίας, που προέρχεται από το Europa League,

μίλησε για την κλήρωση και τον ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερε ο Σβεντ Γκράβερσεν: “Είναι μια συναρπαστική κλήρωση απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο νούμερο 74 της λίστας συντελεστών της UEFA. Είναι ακριβώς κάτω από τις ομάδες με τις οποίες ήμασταν στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, τον οποίο παίξαμε ακριβώς αυτό το φθινόπωρο, επομένως είναι ένας αντίπαλος με τον οποίο θα πρέπει σίγουρα να είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε“, ανέφερε αρχικά και συνέχισε: “Θα είναι ένα δύσκολο, αλλά και συναρπαστικό ευρωπαϊκό εγχείρημα για το ανυπομονούμε. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά με μια απίστευτα συναρπαστική άνοιξη. Ξεκινάμε από την έδρα μας, οπότε σε πρώτη φάση είναι να εξασφαλίσουμε ένα καλό σημείο εκκίνησης ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε“.

Με την ομάδα να βρίσκεται σε χειμερινές διακοπές και να επιστρέφει στις 6 Ιανουαρίου για την έναρξη της μίνι προετοιμασίας ο κ. Γκράβερσεν πρόσθεσε: “Το ξεκίνημά μας φυσικά θα σημαδευτεί από το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε πλήρως έτοιμοι έως τις 17 Φεβρουαρίου. Είναι ένα σημαντικό έργο για ολόκληρο τον σύλλογο και χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των φιλάθλων για να προχωρήσουμε“.

Για να καταλήξει: “Προσπαθούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στη Conference League. Φυσικά, πρέπει να παίρνουμε έναν αγώνα κάθε φορά και πλέον ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος στον οποίο επικεντρωνόμαστε. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι“.

Keywords
Τυχαία Θέματα