Μητέρα 18χρονου: «Μου τον μπλέξανε – Έριξε φωτοβολίδα, αλλά…» (video)

Συγκεκριμένα τονίζει ότι το παιδί της δεν ήταν οργανωμένος φίλαθλος και σημειώνει πως όντως το παιδί της έριξε μια φωτοβολίδα, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρη αν αυτή βρήκε τον άτυχο αστυνονικό…

Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο 18χρονος από την ανακρίτρια Πειραιά

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιδί το είδα λίγο σήμερα κάτω στον Πειραιά, στην εισαγγελεία, δεν του είπα πολλά. Η κατάσταση του είναι φοβισμένο, τρομοκρατημένο, στεναχωρημένο για την όλη κατάσταση. Ρωτάει για τον αστυνομικό, για την κατάσταση

του. Και εμείς ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας, ζητάμε ταπεινά συγνώμη, για ότι έχει γίνει αν έχει γίνει από το δικό μου το παιδί. Μέσα από τα βάθη της ψυχής μου ξέρω τον πόνο, τον περνάω και θα τον περνάω. Ελπίζω να βγει δυνατός».

Είχε εμπλακεί ποτέ ξανά σε επεισόδια; «Όχι ούτε οργανωμένος, ούτε χούλιγκαν, ούτε παραβατικό παιδί, ούτε τίποτα απ’όλα αυτά που του έχουν προσάψει. Όταν έμαθα ότι έγιναν επεισόδια, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν πως είναι κλεισμένα μέσα στο γήπεδο από τα δακρυγόνα και πως θα τους πάνε για προσαγωγή. Δεν μπορεί ξαφνικά από εκεί που δεν μιλάει, δεν κάνει κάτι να έχει πει όλα αυτά. Την έριξε».

Τη φωτοβολίδα; «Έτσι όπως λέει ότι του την έδωσε αυτό το άτομο απ’ έξω την έριξε αλλά πιστεύει είναι ή δικιά του, δεν είναι. Μπορεί να είναι απ’ άλλον. Προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί; Να βρω την άκρη. Αν μας το είχε πει θα τον είχαμε πάει εμείς οι ίδιοι, αν μας είχε μιλήσει. Από την πρώτη στιγμή θα ήμασταν στο πλευρό του και θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν λέω πως είναι παντελώς αθώος αλλά πιστεύω ακράδαντα πως το παιδί το μπλέξανε».

Οι δηλώσεις έγιναν στην εκπομπή LIVENEWS του Mega.

Keywords
Τυχαία Θέματα