Μονακό-Βαλένθια 79-78: Ζορίστηκε αλλά νίκησε…

Δύο ημέρες μετά την εντός έδρας συντριβή από το Μιλάνο, η Μονακό δίχως να έχει αποθέματα ενέργειας κινδύνεψε σοβαρά με δεύτερη σερί ήττα από τη Βαλένθια, όμως στις κρίσιμες στιγμές είχε τον τρόπο να ανταπεξέλθει και να πάρει τη νίκη, φτάνοντας στο 20-11, καθώς επικράτησε με 79-78.

Η εκκίνηση των Μονεγάσκων ήταν ενθαρρυντική, καθώς στο 8′ προηγήθηκαν με 12 πόντους (22-10) με κύριο εκφραστή τον Μπλόσομγκεϊμ που έκανε ρεκόρ καριέρας στη Euroleague.

Από εκεί και πέρα η Βαλένθια (δίχως Ντέιβις και Τουρέ) βελτίωσε

την άμυνά της και με τον Οτζελέγε πρωταγωνιστή όχι μόνο ψαλίδισε τη διαφορά, αλλά για πρώτη φορά πέρασε μπροστά στο σκορ στο 33′ με γκολ-φάουλ του Οτζελέγε, 59-61.

Ο Τζέιμς ανέλαβε δράση και οδήγησε την ομάδα του στην 20η νίκη (είχε την απουσία του Λόιντ) και έχει μπροστά της την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, ενώ ολοκληρώνει την σεζόν με δύο εντός έδρας αγώνες με Ζάλγκιρις και Μπάγερν Μονάχου.

Ο Τζέιμς είχε 17 πόντους με 5/14 σουτ, ενώ ο Μπλόσομγκεϊμ είχε απίθανη παρουσία με 17 πόντους και 7/7 σουτ.

Από τους Ισπανούς ο Οτζελέγε είχε 22 πόντους και 30 στην αξιολόγηση, ο Τζόουνς προσέθεσε 15 πόντους και ο Ίνγκλις (τιμήθηκε πριν από το τζάμπολ για την προσφορά του στη Μονακό) είχε 11 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα