Μουργκ: «Να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις πόντους» (vid)

Ο αναγεννημένος ρόλος του Τόμας Μουργκ στον ΠΑΟΚ, έχει επαναφέρει τον Αυστριακό ποδοσφαιριστή στο προσκήνιο. Ο 28χρονος μέσος μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας στη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League και το ματς κόντρα στην Ελσίνικι αλλά και για τον εαυτό του…

Όπως ανέφερε αρχικά σ’ ερώτηση για τον συνθετικό χλοοτάπητα που

έχει το γήπεδο που θ’ αγωνιστούν αύριο στην «Bolt Arena»: «Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα, είμαστε ομάδα που θέλουμε να έχουμε την κατοχή, οπότε θα μας βολέψει και αυτό το γήπεδο, έχουμε και εμείς παιχνίδια στα πόδια μας, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς».

Γενικότερα για την εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό σχολίασε: «Νομίζω πώς είμαστε καλά γενικότερα, αν και η εικόνα μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή στα τελευταία παιχνίδια, νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε, είμαστε καλά και έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

Σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή της ομάδας στη φάση των ομίλων σ’ ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Είναι φυσιολογικό να θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, περάσαμε μια σειρά έξι αγώνων για να βρεθούμε στους ομίλους, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στον όμιλο και μετά να δούμε που θα φτάσουμε».

Για το γεγονός ότι η Ελσίνκι στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς, εξήρε την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ: «Ακούγεται καλό, παρ’ όλα αυτά στα τελευταία παιχνίδια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα».

Και ολοκλήρωσε με προσωπική αναφορά: «Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εμένα, μέχρι σήμερα δεν έχω χάσει κάποια προπόνηση έχω πάρει και αγωνιστικά λεπτά. Έχουμε ξεκινήσει καλά την σεζόν και είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Keywords
Τυχαία Θέματα