Μουρίνιο: “Μόνο ο Μπενζεμά ανταποκρίνεται”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως μόνο ο Καρίμ Μπενζεμά έχει καταφέρει να καλύψει μέρος του κενού που άφησε η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε αιχμές για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της επιθετικής και μεσοεπιθετικής γραμμής των “μερένχες” υπογραμμίζοντας πως δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που υπάρχουν στη “Βασίλισσα” της Ευρώπης. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο της ισπανικής ομάδας, μίλησε και για τον Σαντιάγκο Σολάρι.

Αρχικά, ο Μουρίνιο τόνισε:
“Όταν χάνεις έναν παίκτη σαν τον Κριστιάνο, που βάζει 30, 40 ή και 50 γκολ κάθε σεζόν, τότε πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα και να σκοράρουν όλοι. Ο Μπενζεμά έκανε το βήμα μπροστά και αποδίδει καλύτερα από πριν, αλλά οι υπόλοιποι γύρω του δεν το έχουν κάνει”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Σολάρι: “Όταν η σεζόν δεν αρχίζει καλά είναι δύσκολο να συνέλθεις. Η Ρεάλ άρχισε με έναν προπονητή, μετά ήρθε ο Σολάρι. Πρέπει να του πιστώσουμε ότι τόλμησε να χρίσει βασικό τον Βινίσιους, που πλέον είναι από τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα. Μαζί με ένα άλλο νεαρό παιδί, τον Ρεγκιλόν, ήταν από τους καλύτερους στο clasico”.

Τέλος, ο Μουρίνιο υπογράμμισε για το που οφείλεται αυτή η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης: “Πιθανώς η κατάκτηση τεσσάρων Champions League σε πέντε χρόνια να έχει επηρεάσει την πνευματική κατάσταση των παικτών. Μπορεί επίσης και το Μουντιάλ να έπαιξε αρνητικό ρόλο σε ορισμένους”.
Keywords
Τυχαία Θέματα