«Μύλος» με Παπαγιάννη

Ο διεθνής σέντερ έχει μείνει ελεύθερος και σίγουρα αποτελεί προτεραιότητα των «πρασίνων», όμως τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αλλάξει όσον αφορά το μέλλον του.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να μην τα βρίσκουν για νέο συμβόλαιο, με τον πατέρα του Γιώργου Παπαγιάννη να βάζει «φωτιά» χθες (9/7) με μία ανάρτηση του στα social media. Ειδικότερα ο Κανέλλος Παπαγιάννης έκανε ένα ποστ σε κόκκινο φόντο, στο οποίο ανέφερε «Ποτέ μην λε ποτέ».

Η

συγκεκριμένη ανάρτηση έβαλε «φωτιά» στην υπόθεση, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως αναφερόταν στο μέλλον του γιου του, με τα εκατοντάδες σχόλια να τον «αναγκάζουν» να την κατεβάσει λίγες ώρες αργότερα.

Ακολούθησε ένα story από πλευράς Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να συνδεθεί με την εν λόγω υπόθεση του Παπαγιάννη και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως απάντηση στην ανάρτηση του πατέρα του διεθνή σέντερ.

«Δε θέλει πολύ μυαλό για να έχει καταλάβει μετά από τόσα χρόνια ότι με σεβασμό και ευγένεια μου παίρνεις και την καρδιά… και αποδεδειγμένα δύο φορές ήδη…

Εσύ όμως έχοντας και τον άλλον τον καραγκιοζάκο πλέον κοντά σου έρχεται με αλαζονεία και μαγκιά… ε ούτε τη στάχτη από τα τσιγάρα μου δεν θα πάρεις», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Για την ώρα υπάρχουν μόνο ενδείξεις αναφορικά με το μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη και τίποτα οριστικό σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα