Ναν: «Είμαστε προετοιμασμένοι για αύριο»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι για τα play-off της Euroleague. Ο Αμερικάνος γκαρντ μίλησε για το πως περιμένει την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αλλά και για το τι συνέβη μεταξύ του ίδιου και του Γουέιντ Μπόλντουιν. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε και για το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του.  

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του:

«Θα είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα αύριο. Η προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ καλή. Είμαστε προετοιμασμένοι για την αυριανή αναμέτρηση και είμαστε έτοιμοι για αύριο, έχοντας και το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας.»

«Εννοείται, θέλουμε να παίξουμε αύριο το παιχνίδι μας, και να πάρουμε τη νίκη.»

«Τίποτα προσωπικό δεν έχω με τον Μπόλντουιν, είναι απλά στα πλαίσια του ανταγωνισμού. Είχαμε μια μικρή συζήτηση στα social media και σπάσαμε πλάκα. Ανυπομονώ να παίξουμε μαζί αύριο.»

«Σίγουρα, ο Γουέιντ έχει κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος. Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος για αύριο.»

«Είναι κάτι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί. Παίξαμε μια φορά σε άδειο γήπεδο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αλλά ναι, είναι κάτι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και αποτελεσματικοί στην επίθεση.»

«Φυσικά η άμυνα είναι το κλειδί, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά. Διαθέτουν έμπειρους γκαρντ, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο αμυντικό κομμάτι.»

«Η ανανέωση μου θα πρέπει να περιμένει. Πρέπει να το συζητήσω με την οικογένεια μου πρώτα, ξέρω ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να με δουν εδώ και του χρόνου, αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στη φετινή σεζόν.»

Keywords
Τυχαία Θέματα