Νέα anime σειρά Akira από τον δημιουργό του manga

Κι όχι μόνο.

Ο Katsuhiro Otomo, ο δημιουργός του εμβληματικού manga (και animated ταινίας), "Akira", αναμένεται να ετοιμάσει μια νέα anime σειρά, που θα προσαρμόσει την ιστορία του.

Η εταιρεία Sunrise Inc. ανακοίνωσε το project κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο Anime Expo

του Λος Άντζελες κι εκτός από την νέα animated Akira σειρά, ανακοινώθηκε και μια νέα ταινία, όπως και μια ανθολογία του Otomo.

"Orbital Era" ο τίτλος της πρόσφατα ανακοινωμένης ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Otomo, η οποία διαδραματίζεται στο προσεχές μέλλον και λέει την ιστορία μιας ομάδας νεαρών αγοριών που ζουν σε μια αποικία στο διάστημα, η οποία ακόμα βρίσκεται υπό κατασκευή. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τις ζωές τους και το περιβάλλον τους, "καθώς καθοδηγούνται από τη μοίρα τους". Το "Orbital Era" έχει ξεκινήσει την παραγωγή, με τον Otomo να είναι υπεύθυνος πρωτότυπου concept, του σεναρίου, όπως και σκηνογραφίας και σκηνοθεσίας, με το animation να έρχεται από την Sunrise Inc.

Το τρίτο project, ονόματι "Otomo: The Complete Works", πρόκειται για μια συλλογή των έργων του Otomo, την οποία θα επιμεληθεί ο ίδιος. Η συλλογή θα περιλαμβάνει "όλες τις δουλειές τους και δηλώσεις, με χρονολογική σειρά", ξεκινώντας από το manga ντεμπούτο του το 1971. Αν και η Sunrise επιβεβαίωσε πως η συλλογή θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Για περισσότερα Entertainment νέα, ετοιμάζεται μια νέα Pokemon ταινία για του χρόνου, η Disney βρήκε την Άριελ της, ενώ από την Τετάρτη κυκλοφόρησε στη χώρα μας και το sequel, "Spider-Man: Far From Home".

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΣτα σκαριά νέα ταινία Dragon Ball SuperΤο manga "Βlade of the Immortal" αποκτά νέα anime μεταφοράΟ Mamoru Oshii του "Ghost in the Shell" ετοιμάζει νέα anime σειρά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα