Νέα Τούμπα: "Κόστος στα 140 εκ.ευρώ"

Νέα Τούμπα: "Κόστος στα 140 εκ.ευρώ" gpagosΔευ, 12/28/2020 - 22:50

Η ιστοσελίδα Coliseum-online.com που ασχολείται με στάδια των ομάδων σε ολόκληρο τον κόσμο έκανε αφιέρωμα στη Νέα Τούμπα (δείτε εδώ) και αναφέρει λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν -μεταξύ άλλων- με την έναρξη των εργασιών, τη διάρκεια, το κόστος.

Πιο συγκεκριμένα, κάνει αναφορά για χωρητικότητα 33.500 θέσεων. 

Τα

χρώματα του σταδίου θα είναι το λευκό και το μαύρο. Η οροφή θα μοιάζει με φτερά αετού. Κάτι που θα καταστεί δυνατό χάρη σε τρισδιάστατο εφέ. 

Αναφέρει ότι το σχετικό Προεδρικό διάταγμα αναμένεται τον Απρίλιο ή τον Μάιο του 2021. Σημειώνει ότι το κόστος θα είναι στα  140 εκ. ευρώ και ότι οι εργασίες θα αρχίσουν το 2022 και θα διαρκέσουν δύο με τρία χρόνια. 

Σε ό,τι αφορά στην έναρξη των εργασιών αναφέρει ότι αυτή είναι η εκτίμηση που υπάρχει καθώς υπάρχουν και κάποια διαδικαστικά θέματα που πρέπει να γίνουν και αναλόγως από το πότε θα γίνουν αυτά, θα εξαρτηθεί και από το πότε θα αρχίσουν οι εργασίες. 

Στο στάδιο θα υπάρχουν 1.000 θέσεις στάθμευσης διαθέσιμες.

Tο γήπεδο θα περιλαμβάνει καφέ, εστιατόρια, μουσείο, και ίσως ακόμη και κινηματογράφους και ένα εμπορικό κέντρο.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #παοκ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ξένη ιστοσελίδα κάνει εκτενές αφιέρωμα στη Νέα Τούμπα και αναφέρεται στον σχεδιασμό Article publish on Δευ, 12/28/2020 - 22:50 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα