Νεϊμάρ: «Δεν είμαι σωματικά έτοιμος»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμπλήρωσε πως είναι χαρούμενος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Παράλληλα, ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Αρχικά, ο Νεϊμάρ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά δεν είμαι 100% σωματικά έτοιμος. Η οικογένεια μου και οι φίλοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να συνεχίσω με την εθνική Βραζιλίας. Εκείνοι ήταν που με έπεισαν ότι αξίζει να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Βραζιλίας».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής

συμπλήρωσε: «Σας διαβεβαιώνω πως το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία είναι το ίδιο. Η μπάλα είναι στρογγυλή και υπάρχει και το γκολ και επίσης έχουν πάει μεγάλα ονόματα για να αγωνιστούν σε αυτό το πρωτάθλημα.… Δεν ξέρω άμα είναι καλύτερο από της Γαλλίας ή όχι. Θέλω να κερδίσω τίτλους για την Αλ-Χιλάλ. Ξέρω πως δε θα είναι εύκολο να κατακτήσει κάποιος το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, καθώς κάποιες άλλες ομάδες έχουν γίνει πιο δυνατές, προσθέτοντας στο ρόστερ τους μεγάλα ονόματα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και είμαι σίγουρος πως θα το παρακολουθήσετε όλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεϊμάρ, Δεν,neimar, den