Νέο DLC για το Viscera Cleanup Detail με αέρα Bond

"Σκοτώστε, σκουπίστε, τελειώσατε."

Οι διεθνείς σούπερκατάσκοποι σίγουρα αφήνουν ένα χάος πίσω τους όταν σώζουν τον κόσμο και στο νέο DLC του Viscera Cleanup Detail, το The Vulcan Affair, εξαρτάται από εσάς και την αξιόπιστη σφουγγαρίστρα σας να καθαρίσετε τις "ζημιές" του James Bond.

Συγκεκριμένα, θα καθαρίζετε τα επακόλουθα της επίθεσης στο μυστικό lair του Dr. Hades. Ο Dr. Hades σχεδίαζε τις επιθέσεις του εναντίον του κόσμου μέσα από ένα ηφαίστειο.

Όπως

όλοι οι κακοποιοί του Bond, ο Dr. Hades είχε ένα φετίχ για λέιζερ και καρχαρίες, και κρίνοντας με το trailer, θα κάνουν ταυτόχρονα τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο δύσκολη. Θέλετε να απαλλαγείτε από κάποια σωματικά μέλη που έχετε βρει διάσπαρτα; Ταΐστε τους καρχαρίες. Απλά μην προσπαθήσετε να κολυμπήσετε ενώ το κάνετε.

Το Viscera Cleanup Detail κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια, αλλά δεδομένου ότι ο κόσμος εξακολουθεί να είναι πολύ ακατάστατος, υπάρχουν πολλές δυνατότητες για περισσότερα DLC. Μιας και πλησιάζουν Χριστούγεννα και αν είστε στη διάθεση για κάτι πιο εορταστικό, υπάρχει ήδη και το Santa's Rampage DLC.

To Vulcan Affair DLC είναι τώρα διαθέσιμο στο Steam.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Ο Τόμας το Τραινάκι έρχεται στο Monster Huner: World Insurgency: Sandstorm - Launch Trailer Monster Hunter: World - Free Trial Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα