Νέο Jack Bauer ετοιμάζει το FOX σε prequel σειρά του 24

Ετοιμαζόμαστε για το ρολόι;

Απ' ό,τι φαίνεται το "24" μπορεί και να επιστρέψει με μια prequel σειρά, στο επίκεντρο της οποίας θα έχουμε έναν πιο νέο Jack Bauer.

Η σειρά είναι σύμφωνα με αναφορές σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, ενώ στο project θα έχουμε ως δημιουργούς τους Joel Surnow και Bob Cochran, που θα δουλέψουν μαζί με τον showrunner Howard Gordon. Πηγές του Variety που μετέδωσαν τα

νέα, υποστηρίζουν πως το FOX δεν έχει ακόμα δημοσιοποιήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Βέβαια, μιας και η σειρά που βρίσκεται στα σκαριά χαρακτηρίζεται ως prequel, καλό θα ήταν να μην περιμένουμε τον Kiefer Sutherland να επιστέψει στον ρόλο του Jack Bauer.

Η αρχική σειρά του "24" έτρεξε για 8 κύκλους, από το 2000 μέχρι και το 2008, ενώ τέσσερα χρόνια μετά το επίσημο φινάλε του, βγήκε άλλη μία "μισή" σεζόν, ονόματι "Live Antother Day". Ωστόσο, ο Jack Bauer δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε, ακόμα και στην spin-off σειρά "24: Legacy", όπου πρωταγωνιστούσε ο Corey Hawkins στον ρόλο του Eric Carter.

Η βασική αρχή του "24" στηριζόταν στη ροή των γεγονότων σε πραγματικό χρόνο, με το κάθε επεισόδιο να αποτελεί μία ώρα μέσα στην ταραχώδη -το λιγότερο- ημέρα του Jack Bauer. Με την κάθε σεζόν να αποτελείται από 24 επεισόδια λοιπόν, θα μπορούσαμε να υποθέτουμε πως και η νέα σειρά ίσως ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο. Ωστόσο, το spin-off και η μίνι συνέχεια που αναφέρθηκαν πιο πάνω, αποτελούνταν από 12 επεισόδια η καθεμιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προηγούμενη περιοδεία της TCA (Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών) τον περασμένο Σεπτέμβριο, η διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, Dana Walden, έκανε νύξεις για την προσπάθειά της να επαναφέρει το φορμάτ πραγματικού χρόνου και να εφαρμοστεί σε διάφορα άλλα στυλ αφήγησης. Μάλιστα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: "έχουν μια εντυπωσιακή ιδέα [οι παραγωγοί της σειράς], μόνο που είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο". Θα μπορούσε να είναι άραγε αυτή η νέα τους ιδέα; Ο χρόνος θα δείξει.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΝύξεις για συνέχεια του franchise κάνουν οι παραγωγοί του FOX για το 24Η επόμενη σεζόν του 24 ίσως επικεντρωθεί σε νέους χαρακτήρεςΝέες πληροφορίες για το spin-off του 24

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα