Νέο 'next-gen' project για την ομάδα του Final Fantasy XIV

Με το πρώτο στάδιο να έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Τα νέα κεντρικά γραφεία ανάπτυξης παιχνιδιών της Square Enix του 3rd Development HQ (ναι, η εταιρεία έχει άλλα δύο κεντρικά γραφεία) έχουν ήδη ξεκινήσει πάνω στο επόμενο project της εταιρείας, υπό την καθοδήγηση του Naoki Yoshida, director του Final Fantasy XIV.

Όπως

μας ενημερώνει το PCGamer, η Square Enix έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να ενισχύσει την ομάδα του Yoshida, δημοσιεύοντας αγγελίες για νέους υπαλλήλους. "Βασισμένη στην πρώην ομάδα του 5th Business Division, η νέα ομάδα του 3rd Development Headquarters ξεκίνησε το νέο της core-project μετά το Final Fantasy 15, και είναι έτοιμη να κάνει το παραπάνω βήμα στη νέα γενιά. Το συγκεκριμένο project έχει ξεπεράσει το αρχικό στάδιο ανάπτυξης, έχοντας ένα έτοιμο περιβάλλον και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο στάδιο", αναγράφει η αγγελία.

Κρίνοντας από την παραίτηση του Hajime Tabata, ύστερα από την κυκλοφορία του Final Fantasy XV, και τη δημιουργία της δικής του ομάδας (έχοντας ήδη ένα ΑΑΑ στα σκαριά), η Square Enix αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αλλαγές στο ρόστερ των ομάδων της, για να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των νέων της παιχνιδιών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για το next-gen project της Square Enix, όμως δεν είναι απίθανο να δούμε κάποιο tease σε μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια της Ε3 2019.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει Sekiro: Shadows Die Twice (ή αλλιώς Shadows Die 100000 Times).

IGN GreeceProject Sakura Wars | Announcement TrailerSword Art Online: Alicization Lycoris - Announcement TrailerΠροσφορές Xbox Store: 02/04/2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα