Νέοι υποψήφιοι ηθοποιοί για τον "Shang-Chi" της Marvel

Αναφορές θέλουν Ασιάτες ηθοποιούς στο στόχαστρο της Marvel.

Οι φήμες συνεχίζονται για την ταινία "Shang-Chi" της Marvel και όπως αναφέρει μια αναφορά απ' το "That Hashtag Show" οι ηθοποιοί Ludi Lin και Ross Butler βρίσκονται σε λίστα υποψήφιων ηθοποιών για τον ρόλο του Shang-Chi ενώ ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Donnie Yen επιβεβαιώνεται ως υποψήφιος για ένα άγνωστο

ακόμη ρόλο, μας λέει το ComicBook.

Παρακάτω διαβάστε για τους τρεις ηθοποιούς που είναι υποψήφιος για την πρώτη ταινία της Marvel με Ασιατικό cast:

Ο Κινεζοκαναδός Lin έχει χτίσει σιγά-σιγά τη φήμη του χάρη στον μικρό ρόλο του ως Murk στο "Aquaman" και τον ρόλο του στην πέμπτη σεζόν του Black Mirror. Ο Lin πρωταγωνίστησε επίσης στο "Power Rangers" του 2017 για το οποίο έκανε εκτενή εκπαίδευση πολεμικών τεχνών, γεγονός που θα βοηθούσε και για τον ρόλο του υπερήρωα Shang-Chi. Όλα αυτά τον κάνουν εξαιρετικό υποψήφιο για τον ρόλο και ίσως και να αρκούν για να κερδίσει μια συνάντηση με τον Kevin Fiege. Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ρόλο απ' τον Δεκέμβριο του 2018.

O Shang-Chi απ' τις σελίδες των κόμικ της Marvel.

Ένας ακόμη υποψήφιος για τον ρόλο του υπερήρωα είναι ο Ross Butler, πρώην παιδί της Disney στη σειρά "K.C. Undercover". Έχει υποδυθεί τον Reggie Mantle στην πρώτη σεζόν του "Riverdale" καθώς και τον Zach Dempsey στο "13 Reasons Why" του Netflix. Οι αναφορές λένε ότι επίσης έχει πιθανότητες να συναντηθεί με τον Fiege.

Ο ηθοποιός Donnie Yen είναι ένας αγαπημένος performer, ιδιαίτερα γνωστός για τις ταινίες "IP Man" και τον ρόλο του ως Chirrut Imwe στο "Rogue One: A Star Wars Story". Προηγούμενες φήμες ήθελαν τον Yen να αναμειγνύεται στην ταινία και αυτό φαίνεται να είναι αλήθεια με την Marvel να θέλει να τον περιλάβει στην ταινία του "Shang-Chi". Πιθανώς ο ρόλος του να είναι "ο σοφός, γηραιός πολιτικός" που αναζητούσε η Marvel σε προηγούμενό της casting.

H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και συχνά βρίσκεται σε σύμπαντα κινηματογραφικά και βιντεοπαιχνικά, Όταν επιστρέφει στο πραγματικό κόσμο, κυκλοφορεί στο Twitter.

IGN GreeceChild's Play: Behind the Scenes Feature - "Interactive Buddi"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 10/06 - 16/06Σε συζητήσεις ο Bradley Cooper για τη νέα ταινία του Guillermo del Toro

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα