Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 4-3: Μυθική νίκη με ανατροπή σε καταπληκτικό ματς! (videos)

Η Νιούκαστλ πανηγύρισε εντυπωσιακή νίκη με 4-3 απέναντι στη Γουέστ Χαμ έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ 3-1! Η ομάδα του Έντι Χάου, για πρώτη φορά φέτος πήρε νίκη με ανατροπή!

Καλύτερα τα «σφυριά» στο πρώτο ημίχρονο

Η Νιούκαστλ, ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς μόλις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Γκόρντον από τον Τσουφάλ. Ο διαιτητής έλεγξε την φάση στο βίντεο και έδωσε την εσχάτη των ποινών. Από τα έντεκα βήματα, ο Ίσακ ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-0 στο 6΄.

Οι φιλοξενούμενοι, ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 21΄ισοφάρισαν με τον

Αντόνιο σε 1-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έκανε την ανατροπή με τον Κούντους!

Λύγισαν τα «Σφυριά»

Η Γουέστ Χαμ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 48 με τον Μπόουεν και όλα έδειχναν πως η ομάδα του Μόγιες, θα έφτανε στη νίκη.

Ωστόσο, η είσοδος του Μπαρνς, βοήθησε τη Νιούκαστλ να κάνει μυθική ανατροπή.

Ο Ίσακ με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-3 στο 77 ενώ ο Μπαρνς στο 83΄ισοφάρισε σε 3-3! Ο Χάρβι Μπαρνς είχε δύο γκολ στη σεζόν και πλέον έφτασε τα τέσσερα σε έντεκα ματς, κάνοντας ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις σε 4-3!

Στο 90+4 αποβλήθηκε ο Γκόρντον με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Λιβραμέντο(56΄Αλμιρόν)(67΄Μπαρνς), Σερ, Λασέλς(17΄Κραφτ)(57΄Χολ), Μπερν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ(57΄Άντερσον), Μέρφι, Ίσακ, Γκόρντον.

Γουέστ Χαμ: Αρεολά(46΄Φαμπιανσκί), Έμερσον, Ζούμα, Μαυροπάνος, Τσουφάλ(93 Ίνγκς), Γουόρντ-Πράους(84΄Τζόνσον), Σούτσεκ, Κούντους, Πακετά, Μπόουεν, Αντόνιο(84΄Φίλιπς)

Keywords
Τυχαία Θέματα