Νότιγχαμ – Μπόρνμουθ 2-3: Ο Σολάνκι χάλασε το ντεμπούτο του Εσπίριτο Σάντο! (highlights)

Για τη Φόρεστ, ο νέος προπονητής, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έκανε ντεμπούτο με ήττα, με τους γηπεδούχους να μένουν χωρίς νίκη για έβδομο σερί ματς και να πλησιάζουν ακόμα περισσότερο την ουρά.

Η Μπόρνμουθ, είναι έξι αγωνιστικές αήττητη, με τρεις σερί νίκες και τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας, για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, χάνοντας ευκαιρίες στο δεκάλεπτο με Γουντ και Ελάνγκα, όμως στο 23′ έμειναν με δέκα, καθώς ο αμυντικός Μπολί, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για μαρκάρισμα στον Σμιθ, απόφαση που προκάλεσε

οργή για στη Φόρεστ, καθώς ο Ιβοριανός μπακ φάνηκε να παίρνει την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι, διαμαρτυρήθηκαν στο 38′ και για χέρι του Σμιθ στην περιοχή μετά από σέντρα του Τόφολο, με τον VAR να αποφαίνεται ότι δεν μπορούσε να βγάλει συμπέρασμα, αν το χέρι του παίκτη της Μπόρνμουθ ήταν εντός ή εκτός περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι, πήραν τα ηνία στη συνέχεια του πρώτου μέρους, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με Σεμένιο και Σολάνκι.

Όλα τα γκολ του ματς σημειώθηκαν στο β’ μέρος. Η Φόρεστ, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό, με τον Γουντ να βρίσκει τον Ελάνγκα και αυτός να εκτελεί με εύστοχο πλασέ.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων, ήταν άμεση. Στο 51′, ο Σενέσι έκανε τη σέντρα και ο Σολάνκι με τρομερή κεφαλιά, ισοφάρισε σε 1-1.

O Άγγλος επιθετικός, έφερε τα πάνω – κάτω στο 58′, όταν μετά από φάση διαρκείας, βρέθηκε στη μικρή περιοχή και εκτέλεσε από κοντά για το 1-2.

Η Φόρεστ δεν τα παράτησε και στο 74′ ο Γκιμπς – Γουάιτ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γουντ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από την παρέμβαση και του Σινιστέρα.

Ο Γκιμπς – Γουάιτ, είχε μία καλή ευκαιρία στο 80′ για το 3-2, με τον Ουαταρά να διώνει στη γραμμή, ενώ στο 84′, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία, με τον Tαβερνίερ να σουτάρει στο δοκάρι και στη συνέχεια τον Σολάνκι να εκτελεί άουτ.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, ο Σολάνκι δεν αστόχησε, καθώς ο Σμιθ έκανε τη σέντρα, ο Άγγλος επιθετικός βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με νέα κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-3.

Nότιγχαμ Φ. (Εσπίριτο Σάντο): Τέρνερ – Ουίλιαμς, Μπολί, Μουρίλο, Τόφολο (85′ Έινα) – Γέιτς, Μανγκαλά (46′ Χάντσον – Οντόι) – Οριγκί (26′ Νιακατέ), Γκιμπς – Γουάιτ (90+3′ Ντανίλο), Ελάνγκα – Γουντ.
Μπόρνμουθ (Ιραόλα): Νέτο – Σμιθ, Ζαμπάρνι, Σενέσι, Ουαταρά (82′ Μουρ) – Κουκ (29′ Σκοτ, 70′ Ρόθγουελ), Κρίστι – Σεμένιο (70′ Σινιστέρα), Μπίλινγκ (81′ Μπρουκς), Ταβερνίερ – Σολάνκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα