Νότιγχαμ Φόρεστ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ιστορική νίκη, άλμα παραμονής! (highlights)

Η Νότιγχαμ νίκησε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνπαρπαστικό ματς για την 20η αγωνιστική, πρώτη του δεύτερου γύρου στην Πρέμιερ Λιγκ, στο 100ο ραντεβού των δυο ομάδων και έγραψε ιστορία με την πρώτη νίκη εντός από το 1992 και μετά από έντεκα σερί ήττες από την αντίπαλό της.

Kλειστό ματς στο πρώτο μέρος με την Νότιγχαμ να μπαίνει δυνατά και να απειλεί εμ Γουντμ και Ντανίλο και την Μάντσετσερ να έχει ένα σουτ του Μπισάκα που κοντράρει στον Μουρίγιο και παέι στην εστία του Τέρνερ. 0-0 χωρίς τελική στην εστία και χωρίς κλασική φάση.

Το 1-0 ο Ντομίνγκες στο 64΄από

πάσα του Μοντιέλ για να ισοφαρίσει ο Ράσφορντ από λάθος του Τέρνερ και ασίστ του Γκαρνάτσο στο 78′, σε εξαιρετικό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Το τελικό 2-1 ο Γκιμπς-Γουάιτ στο 82΄ μετά από πάσα του Ελάνγκα για την δεύτερη σερί νίκη της Νότιγχαμ μετά το διπλό στο Νιουκάστλ και την άνοδο στους 20 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ, που έμεινε με την ένατη ήττα στη σεζόν στους 31 βαθμούς είχε δοκάρι με τον Νταλοτ στο 55′ και σπουδαία ευκαιρία ισοφάρισης με τον Φερνάντες στο 96′ αλλά το σουτ που κόντραρε απομάκρυνε σε κόρνερ ο Τέρνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα