Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Κούπερ ετοιμάζεται να φύγει

Η ήττα 5-0 από τη Φούλαμ στο Λονδίνο, αναμένεται να είναι το τελευταίο ματς του έμπειρου προπονητή, στον πάγκο της αγγλικής ομάδας. Ήδη, ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως οι Γιουλέν Λοπετέγκι και Μάρκο Σίλβα είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι, για να τον αντικαταστήσουν. Παρά τη συντριβή, οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ Φόρεστ αποθέωσαν τον Κούπερ, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Κούπερ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ντροπιαστικό. Δεν το αξίζω. Είμαι πολύ ευγνώμων. Είναι μοναδικό, το ξέρω. Αλλά εύχομαι απλώς να μη συνέβαινε αυτό, γιατί

αυτό που έδειχναν προς τα έξω, είναι το αντίθετο από αυτό που θα νιώθουν μέσα τους. Οποιαδήποτε κριτική έρχεται από τους οπαδούς μας, από εσάς και από το ευρύτερο κοινό, πρέπει να την αποδεχτώ. Αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό. Σας παρακαλώ μη γράφετε τίποτα διαφορετικό από αυτό. Είναι δική μου ευθύνη. Αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό. Αλλά αισθάνθηκα αμήχανα, καθαρά επειδή δεν άξιζα την αποθέωση από τον κόσμο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ξέρω πώς αισθάνομαι γι’ αυτούς και τον σύλλογο και τι έχει κάνει για μένα. Αλλά δεν μπορώ να βγάλω το παιχνίδι από το μυαλό μου. Το άκουσα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Αλλά είναι ντροπιαστικό να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να έχω αυτή την υποδοχή με βάση αυτό που είδαν απόψε, το οποίο είναι τελικά δική μου ευθύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα