Ντ. Πολβάρα: “Δε σταματάμε να πιστεύουμε” (video)

Ο Ντάνι Πολβάρα ήταν ο ποδοσφαιριστής της Αμπερντίν που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:45, Γήπεδο Τούμπας) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο 23χρονος Αμερικανός τόνισε:

«Μου αρέσει να σκοράρω. Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας. Στην Ευρώπη κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ξέρουμε πόσο επικίνδυνος είναι ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την κατάσταση στην ομάδα και τα “θέλω” της σ’ ότι έχει να κάνει με την ευρωπαϊκή της παρουσία πρόσθεσε: «Μέχρι σήμερα δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε κάποια νίκη. Είχαμε κι ένα σκληρό πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας και δεν σταματάμε να πιστεύουμε».

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει ή αν έχει ακούσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ απάντησε: «Έχουμε ζήσει ανάλογες ατμόσφαιρες. Θελουμε να είμαστε μέρος αυτής της ατμόσφαιρας κι είναι και ένας λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο. Αδημονούμε να το ζήσουμε κι εμείς».

Σ’ ότι αφορά τις δηλώσεις του συμπαίκτη του (σ.σ. Ντέβλιν) περί προκλητικών πανηγυρισμών ενώπιόν του είπε: «Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει στα αποδυτήρια. Τα αγόρια είναι πάντα… αγόρια. Υπάρχει πάθος και στις δυο ομάδες, τόσο στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους. Κατά την διάρκεια των αγώνων τα νεύρα είναι τεντωμένα και πολλά μπορούν να συμβούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα