Ντε Λα Φουέντε “Θα δοθεί δανεικός αλλού”, λέει ο Πρόεδρος της Μαρσέιγι

Αρκετές από τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να αποδόσουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν, μία απ’ αυτές ήταν και αυτή του Κόνραρντ Ντε Λα Φουέντε.

Ο νεαρός Αμερικανός από τις πρώτες του μέρες έδειξε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση του Ολυμπιακού, να μην μπορεί να δείξει τα στοιχεία, τα πολύ καλά στοιχεία για τα οποία έχει συλβόλαιο μέχρι το 2025 με την Ολυμπίκ Μαρσέιγ.

Ο

Ντε Λα Φουέντε έχασε έδαφος αρκετό από τις πρώτες κιόλας μέρες, ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει καθόλου την εμπιστοσύνη των προπονητών του, ενώ… χαρηστική βολή αποτέλεσε το παιχνίδι με τον Βόλο στο Καραϊσκάκης και κυρίος οι δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες που είχε ο ίδιος για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα. Ίσως όμως να αποτελέσει και το τελευταίο παιχνίδι έτσι κι αλλιώς για τον Αμερικανό στους ερυθρολεύκους, κάτι που αφήνει ανοιχτό με τουίτ και ο πρόεδρο της Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα ο Πάμπλο Λονγκόρια είπε: «Ο δανεισμός του Κόνραντ είναι μια ειδική κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρούμε μια λύση. Τα πράγματα πήγαν άσχημα στον Ολυμπιακό και δεδομένα θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα».

Pablo Longoria sur Konrad de la Fuente

: “Le prêt de Konrad, c’est une situation particulière où l’on doit trouver une solution, ça se passe mal à l’Olympiakos et il partira certainement sur un autre prêt.”#TeamOM | #MercatOM

Conférence de presse pic.twitter.com/6PlXtyfeVU

— Univers Marseillais (@UniversOM13) November 15, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντε Λα Φουέντε “Θα, Πρόεδρος, Μαρσέιγι,nte la fouente “tha, proedros, marseigi