Ντε Τζέρμπι : “Να μείνει η Μπράιτον στο ΤΟΠ 10”

Ο νέος προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως θέλει η Μπράιτον να εδραιωθεί στο ΤΟΠ 10 της Premier League.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο νέος προπονητής της Μπράιτον μίλησε για τους στόχους του με την νέα του ομάδα και δήλωσε πως θέλει να δει την Μπράιτον μόνιμα στο ΤΟΠ 10 της Premier League.

“Η

Μπράιτον με ήθελε και οι ποδοσφαιρικές ιδέες της διοίκησης ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές μου. Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με την διοικηση και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά. Μίλησα και με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και ναι, είναι πολύ χαρούμενος και αυτός που βρίσκομαι εδώ” ανέφερε ο 43χρονος Ιταλός.

“Νομίζω ότι η σωστή σκέψη είναι να προσπαθήσουμε άμεσα να βελτιωθούμε. Πέρσι η ομάδα τερμάτισε στην ένατη θέση οπότε στόχος μας πρέπει να είναι η πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, κάθε χρόνο. Για εμένα είναι μεγάλη πρόκληση. Έρχομαι να δουλεψω στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα του κόσμου. Έρχομαι ταπεινός γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα. Έρχομαι να κάνω αυτό που ξέρω καλά και φέρνω τις εμπειρίες μου”.

Ο Ντε Τζέρμπι μίλησε και για την εμπειρία του από το Ουκρανικό ποδόσφαιρο και την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

“Η επιλογή να προπονησω στην Ουκρανία ήταν δική μου. Είχα επιλογές να μείνω στην Σέριε Α αλλά προτίμησα τότε την Σαχτάρ. Πήρα αυτή την απόφαση για την ευκαιρία να συμμετέχω στο Champions League. Φυσικά δεν περίμενα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια όπως τελείωσε, με έναν πόλεμο. Άφησα κάτι που πηγαίνει εξαιρετικά. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία, για εμένα και για την ομάδα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα