Ντέρμπι σε Παρίσι και Λονδίνο! (videos)

Ο πακτωλός χρημάτων που έχει ξοδέψει τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν την έχει φέρει καν κοντά στο να κατακτήσει την ευρωπαϊκή κορυφή, αλλά απόψε μπορεί να καταγράψει ακόμη μεγαλύτερη αποτυχία, καθώς το σενάριο αποκλεισμού των Παριζιάνων δεν είναι και τόσο μακρινό. Εάν η ομάδα του Τούχελ ηττηθεί από τη Λίβερπουλ και ταυτόχρονα η Νάπολι επικρατήσει στον ιταλικό Νότο του Ερυθρού Αστέρα, τότε οι πρωταθλητές Γαλλίας αποχαιρετούν το θεσμό από τη φάση
των ομίλων!

Βαθμολογία 3ου ομίλου
Λίβερπουλ 6 Νάπολι
6
Παρί Σεν Ζερμέν 5
Ερυθρός Αστέρας
4

Πρόγραμμα
Νάπολι-Ερυθρός Αστέρας 22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ 22:00
Στο δεύτερο όμιλο, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προκριθεί στους «16», κι εφόσον επικρατήσει στην Ολλανδία της Αϊντχόφεν, τότε θα έχει και στο τσεπάκι της την πρωτιά. Το μεγάλο ματς γίνεται στο «Γουέμπλεϊ», με την Τότεναμ να θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Ίντερ, ειδάλλως το όνειρο της συνέχειας στην επόμενη φάση του θεσμού θα χαθεί.

Βαθμολογία 2ου ομίλου
Μπαρτσελόνα 10 Ίντερ 7 Τότεναμ 4 Αϊντχόφεν 1
Πρόγραμμα
Τότεναμ-Ίντερ 22:00 Αϊντχόφεν-Μπαρτσελόνα 22:00
Στον πρώτο όμιλο, η Ατλέτικο υποδέχεται την αποκλεισμένη Μονακό του –τέως ποδοσφαιριστής της- Ραδαμέλ Φαλκάο στην έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League την 1η Ιουνίου και με νίκη διασφαλίζει την πρόκριση, ενώ στη Γερμανία η Ντόρτμουντ προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία στον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ, κατακτώντας την πρωτιά σε περίπτωση δικής της νίκης και ήττας των «Ροχιμπλάνκος».

Βαθμολογία 1ου ομίλου

Ντόρτμουντ 9 Ατλέτικο Μαδρίτης 9 Κλαμπ Μπριζ 4 Μονακό 1
Πρόγραμμα
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μονακό 19:55 Ντόρτμουντ-Κλαμπ Μπριζ 22:00

O τέταρτος όμιλος είναι κατ’ ουσίαν διαιρεμένος σε δύο μέτωπα: στην Πορτογαλία Πόρτο και Σάλκε κοντράρονται με τρόπαιο την πρώτη θέση και στη Ρωσία η Λοκομοτίβ θέλει να αποχωριστεί το 0, ενώ η Γαλατά με νίκη μπορεί να φτάσει την τελευταία αγωνιστική, ανάλογα με την έκβαση του Πόρτο-Σάλκε, ακόμη και στην πρώτη δυάδα.

Βαθμολογία 4ου ομίλου
Πόρτο 10 Σάλκε 8 Γαλατασαράι 4 Λοκομοτίβ Μόσχας 0 Πρόγραμμα
Λοκομοτίβ Μόσχας-Γαλατασαράι 19:55 Πόρτο-Σάλκε 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα