Ντεσπόντοφ: “Δεν χάσαμε το μυαλό μας και δικαιωθήκαμε!” (video)

Ο Κριρίλ Ντεσπόντοφ, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σημερινής (28/1) νίκης του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι στον Κωστή Μπότσαρη στη NOVA τόνισε ότι το κλειδί της νίκης των “ασπρόμαυρων” ήταν ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχασαν σε κανένα σημείο την ψυχραιμία τους, ακόμη και όταν οι “πράσινοι” πήραν το υπέρ τους πέναλτι και σκόραραν.

Αρχικά, δήλωσε ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ,

ερωτώμενος για την απόδοσή του: “Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να παίρνει νίκες. Είναι σημαντικοί όλοι, όχι μόνο εγώ. Ευχαριστώ πρώτα τους συμπαίκτες μου για την απόδοση που είχε όλη η ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Δεν καταφέρνεις κάτι μόνος σου στο ποδόσφαιρο. Το καταφέρνουμε όλοι μαζί. Ελπίζω να συνεχίσουμε όλοι μαζί να κάνουμε την καλή δουλειά, που κάνουμε μέχρι τώρα”.

Και συνέχισε, αποθεώνοντας την ομάδα του: “Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, είπα ότι δεν είχα καμία αμφιβολία για την επιλογή που έκανα. Έχω φανταστικούς συμπαίκτες, εξαιρετικό προπονητή, η ομάδα είναι καταπληκτική! Ο ΠΑΟΚ είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους κι αυτό είναι πολύ καλό”.

Ειδικότερα για το σημερινό ντέρμπι είπε: “Στα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό να μένεις ήρεμος, ασχέτως τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αν ο διαιτητής έχει δώσει πέναλτι σε βάρος σου. Δεν πρέπει να χάνεις ποτέ την ψυχραιμία σου. Αυτό κάναμε όταν δεχτήκαμε το πέναλτι σε βάρος μας. Μείναμε σταθεροί και ήρεμοι. Αμέσως μετά κάναμε μια πολύ ωραία ενέργεια και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Το κλειδί της νίκης είναι ότι δεν χάσαμε σε κανένα σημείο το μυαλό μας”.

Ο Ντεσπόντοφ απέδωσε τα εύσημα και στον Τάισον για τις ασίστ που του έβγαλε, αλλά και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τη στήριξή τους: “Περισσότερο από το μισό βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη ανήκει στον Τάισον, που μού έδωσε δύο εξαιρετικές ασίστ σήμερα. Ευχαριστώ πολύ και τους οπαδούς μας για την υποστήριξη. Είναι απίστευτο αυτό που έκαναν σήμερα, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο το χρειαζόμασταν αυτό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα