Ντίσελντορφ: Δε μαζεύτηκαν τα λεφτά για τον Τζόλη

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα, η οποία θα έπρεπε να καταβάλει πέντε εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Αυτό το ποσό προβλέπονταν στη συμφωνία των δυο ομάδων. Οι οπαδοί της Φορτούνα προσπάθησαν τις προηγούμενες ημέρες να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτούνταν για να παραμείνει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας, όμως δεν τα κατάφεραν.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας εξακολουθεί να μη χρεώνει το εισιτήριο στους φιλάθλους της ομάδας. Χαρακτηριστικό είναι πως για το ματς με την Μπράουνσβαϊγκ έχουν κατατεθεί

90 χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο, με τη χωρητικότητα του γηπέδου να φτάνει τις 54 χιλιάδες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ομάδας, Αλεξάντερ Τζομπστ δήλωσε πως τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί ήδη θα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την οψιόν αγοράς, για οικονομικούς λόγους».

Τη φετινή σεζόν, ο Τζόλης έχει 17 γκολ και οκτώ ασίστ σε 27 αναμετρήσεις με τη γερμανική ομάδα. Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει 15 γκολ και επτά ασίστ σε 23 ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα