Ντόντσιτς: “Ακόμα μαθαίνω, οι Γουόριορς παίζουν απίστευτα”

O Λούκα Ντόντσιτς βρέθηκε για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα καριέρα του στους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας με τα πράγματα εκεί όμως να είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα αφού οι “πολεμιστές” δεν αστειέυονται, έχουν επιστρέψει για τα καλά και είναι ένα βήμα μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Παρόλα αυτά ο Σλοβένος σταρ των Μάβερικς δίνει τον καλύτερο του εαυτό και στο τελευταίο ματς στο οποίο ηττήθηκε η ομάδα του με σκορ 109-100 σημείωσε 40 πόντους.

Μετά την αναμέτρηση ο Ντόντσιτς δήλωσε:

“Ακόμα μαθαίνω, νομίζω ότι στις δύο πρώτες περιόδους του αγώνα έπαιξα πολύ άσχημα. Εγώ φταίω για αυτό. Αλλά ακόμα μαθαίνω. Πιστεύω πως όταν τελειώσει η σεζόν, όποτε και αν γίνει αυτό, θα κοιτάξουμε πίσω και θα δούμε ότι μάθαμε πολλά.

Είναι η πρώτη μου φορά σε τελικούς περιφέρειας του NBA. Είμαι 23. Ακόμα μαθαίνω πολλά.

Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Οι Γουόριορς παίζουν απίστευτα. Όλοι ξέρουν τον ρόλο τους και μένουν ενωμένοι. Έχουν χτίσει κάτι εδώ και χρόνια, είναι μαζί πολύ καιρό και νομίζω ότι παίζουν καλό μπάσκετ, για αυτό είναι δύσκολο για εμάς. Και η αλήθεια είναι ότι τα τρία τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ δύσκολα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα