Ντόρτμουντ: Δύσκολη η ζωή χωρίς Μπέλιγχαμ-Χάλαντ

Για άλλη μία φορά έδωσε τη λύση, σκοράροντας στις καυτστερήσεις το γκολ της νίκης επί της Ουνιόν Βερολίνου στην πρεμιέρα του Champions League την Τετάρτη. Ο Μπέλιγχαμ τραυματίστηκε και δεν έπαιξε όταν η Ντόρτμουντ έφερε ισοπαλία με τη Μάιντς 2-2 την τελευταία μέρα της Bundesliga την

περασμένη σεζόν, επιτρέποντας στην Μπάγερν Μονάχου να πάρει τον τίτλο με διαφορά τερμάτων.

Ο Σάμπιτσερ πήγε στη Ντόρτμουντ από την Μπάγερν αφού έπεσε σε δυσμένεια στη βαυαρική ομάδα και ο Φέλιξ Νμέτσα ήρθε επίσης από τη Βόλφσμπουργκ. Κανένας από τους δύο δεν μπορεί να αντικαταστήσει όμως τον Μπέλιγχαμ και η Ντόρτμουντ στο σύνολό της δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει επάξια, όπως δεν μπόρεσε να το κάνει και όταν ο πρώτος της σκόρερ Έρλινγκ Χάλαντ πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι το προηγούμενο καλοκαίρι.

Από τους επιθετικούς της ομάδας, μόνο ο Ντόνιελ Μάλεν έχει καταφέρει να σκοράρει μέχρι στιγμής στη Bundesliga αυτή τη σεζόν.
Οι Ρέινα, Αλέρ και Μουκόκο, παρέμειναν στον πάγκο των αναπληρωματικών στο Παρίσι, στην ήττα από την Παρί. Ο Τέρζιτς εξακολουθεί να απολαμβάνει την στήριξη του συλλόγου, αλλά είναι σίγουρο, ότι θα δέχεται αυξανόμενη πίεση, εάν συνεχιστεί η μέτρια φόρμα των Βεστφαλών. Μετά το ματς με τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο, η Ντόρτμουντ επισκέπτεται τη Χόφενχαϊμ –όπου παραδοσιακά είχε προβλήματα στο παρελθόν– πριν υποδεχθεί τη Μίλαν στο Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα