Ντόρτμουντ: Επιβεβαίωση για Σάντσο από Βάτσκε

Η φημολογία έκανε λόγο για προσπάθεια της Ντόρτμουντ να επαναφέρει στην ομάδα τον Άγγλο ακραίο επιθετικό Τζέιντον Σάντσο ο οποίος είναι εκτός ομάδας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για φημολογία καθώς την είδηση επιβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε : “Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, είναι δεδομένο. Θέλουμε να τον αποκτήσουμε δανεικό. Δεν είναι μυστικό. Δεν είμαστε όμως ακόμη έτοιμοι για να ανακοινώσουμε

κάτι επίσημα” δήλωσε.

Παράλληλα ο Βάτσκε ανακοίνωσε πως δεν θα επεκτείνει την συνεργασία του με τον σύλλογο και πως θα αποχωρήσει από την ομάδα το 2025: “Πάντα ήθελα να αποφασίσω μόνος μου πότε θα φύγω. Ευχαριστώ την ομάδα που μου έδωσε αυτο το δικαίωμα. Το θεωρώ προνόμιο. Θα κάνω την δουλειά μου με ζήλο ως την τελευταία ημέρα. Θέλω να αφοσιωθώ στην στρατηγική που θα ακολουθήσει η ομάδα και στην διάδοχη κατάσταση. Το Δ.Σ. μου ζήτησε προτάσεις, ιδέες και την γνώμη μου για την συνέχεια. Πάντα ανυπομονούσα να έρθουν τα Σάββατα και οι Κυριακές για τους αγώνες. Θα το κάνω και τώρα αλλά δίχως παραπάνω ευθύνες. Αν κερδίζουμε θα είμαι χαρούμενος. Αν χάνουμε θα κατηγορώ όποιον είναι υπεύθυνος” δήλωσε με χιούμορ ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε διάφορα διοικητικά πόστα στον σύλλογο από το 2001.

Keywords
Τυχαία Θέματα