ΝΒΑ: Μένει ελεύθερος ο Κάζινς (pic)

ΝΒΑ: Μένει ελεύθερος ο Κάζινς (pic)csaranΤρί, 02/23/2021 - 18:51

O Ντεμάρκους Κάζινς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από του Ρόκετς και η κουβέντα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει ανοίξει ήδη.

Ο παίκτης από το Κεντάκι έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από συνεχόμενους τραυματισμούς και από την στιγμή που έφυγε από το Σακραμέντο δεν έχει καταφέρει να μείνει κάποια ομάδα για πάνω από μια σεζόν.

Ο Κάζινς θέλει να κατακτήσει

ένα πρωτάθλημα κάτι που δεν κατάφερε το 2019 με τους Γουόριορς, στο Λος Άντζελες σύμφωνα με δημοσιεύματα βλέπουν θετικά την προοπτική συνεργασίας σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει συχνά ο Άντονι Ντέιβις. 

The Lakers valued Cook, but because of their hard-cap status, this gives the franchise flexibility to play the buyout market. They will be a compelling destination for perspective buyout players. https://t.co/QkQ8Q16SgY

— Shams Charania (@ShamsCharania) February 23, 2021

 

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Houston Rockets - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Houston Rockets ΑΜΕΡΙΚΗ Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πιθανότατα ψάχνει ο Ντεμάρκους Κάζινς. Article publish on Τρί, 02/23/2021 - 18:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα