Νύξεις για κυκλοφορία του sequel του Man of Medan το 2020

Ο τρόμος συνεχίζεται...

Ανακοινώθηκε το επόμενο παιχνίδι στην ανθολογία "The Dark Pictures" και sequel του Man of Medan. Έχοντας αποκαλυφθεί σε ένα teaser trailer, μετά τα credits του Man of Medan, η επόμενη προσθήκη ονομάζεται Little Hope και θα κυκλοφορήσει το 2020.

Tο trailer δείχνει τον Will Poulter των Bandersnatch και Midsommar, ως Andrew και το περιβάλλον φαίνεται να είναι μια πόλη,

ονόματι Little Hope. Ένα νεαρό κορίτσι με μια φρικιαστική κούκλα χορεύει γύρω από μια φωτιά και η φίλη του Andrew, Angela, φαίνεται να έχει μπλέξει σε μπελάδες. Πέρα από αυτό, δεν έχουμε άλλες λεπτομέρειες για την ιστορία του παιχνιδιού.

Ως σειρά ανθολογίας, το The Dark Pictures παρουσιάζει κάθε παιχνίδι ως αυτόνομη εμπειρία, αντί για sequel του προηγούμενου παιχνιδιού. Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα Man of Medan και Little Hope στην ιστορία ή τους χαρακτήρες, αλλά δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη αν βρίσκαμε easter eggs, που συνδέουν τους τίτλους..

Για περισσότερα, διαβάστε το review μας για το Man of Medan.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceThe Dark Pictures: Man of Medan Review6 λεπτά gameplay από το The Dark Pictures: Man of Medan - Gamescom 2019Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Gamescom 2019 Demo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα