Ο Daredevil μας μιλά για την ακύρωση της σειράς του

Ήταν ενθουσιασμένος και του έκοψαν την χαρά.

Ο πρωταγωνιστής του "Daredevil", Charlie Cox, ήξερε τι θα συνέβαινε στην 4η σεζόν της σειράς αν δεν την είχε ακυρώσει το Netflix.

Σε συνέντευξή του με το EW, ο Cox συζήτησε πόσο δύσκολη ήταν η ακύρωση για τον ίδιο, αλλά και για όσους δούλευαν επάνω στη σειρά. "Πολλοί από εμάς, όπως και εγώ, περιμέναμε ότι θα συνεχίζαμε. Για να πω την αλήθεια, αισθανόμουν ότι έχουμε και άλλες ιστορίες

να πούμε, και αν και καταλαβαίνω, με θλίβει το γεγονός".

"Οι χαρακτήρες σημαίνουν πολλά για τους ανθρώπους. Είναι περίεργο να σκέφτομαι ότι δεν θα ξαναπαίξω τον Matt Murdock ποτέ ξανά. Έχω ένα περίεργο συναίσθημα, γιατί ο χαρακτήρας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ζωή μου τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή ιστορία που θα παρακολουθούσαμε στην 4η σεζόν του "Daredevil", ο ηθοποιός απάντησε, "Δεν θέλω να γίνομαι βαρετός, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Είναι οδυνηρό για μερικούς ανθρώπους. Με είχαν ενθουσιάσει οι ιδέες που είχαμε συζητήσει για την 4η σεζόν και υποθέτω ότι αν έπρεπε να μαντέψω, το να αποκαλύψω κάποια πράγματα δεν θα βοηθούσε και πολύ... Απλά δεν θέλω να δώσω ψεύτικες ελπίδες".

Το Netflix ακύρωσε την σειρά, παρά τα καλά νούμερα τηλεθέασης. Η Marvel υποσχέθηκε περισσότερες περιπέτειες με τον Daredevil, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να καθησυχάσει τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ακύρωση της σειράς. Πολλοί ξαφνιάστηκαν, μεταξύ άλλων και μία εκ των σεναριογράφων.

H τρίτη σεζόν τελείωσε με διάφορα ερωτήματα, όπως το νέο πιθανό μέλλον του "Bullseye" και την πιθανή εισαγωγή μυθολογίας των X-Men.

Το "Daredevil" είναι η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτα, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα "Punisher" και "Jessica Jones". Και για τα δύο περιμένουμε νέες σεζόν μέσα στη χρονιά. Το "Punisher" θα επιστρέψει για δεύτερη φορά στις αρχές του 2019, ενώ το "Jessica Jones" βρίσκεται υπό παραγωγή οπότε θα το δούμε πιο μετά. Σκεπτόμενοι όμως ότι το "Daredevil" θεωρούταν ο "πυρήνας" της Marvel στο Netflix, το μέλλον των δύο εναπομεινάντων σειρών φαίνεται δυσοίωνο.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν.

Οι ακυρώσεις αυτές έρχονται λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+. Γνωρίζουμε ήδη ότι εκεί θα δούμε άλλες σειρές της Marvel, μεταξύ των οποίων μία με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston στον ρόλο του ως Loki.

Εσείς τι θα θέλατε να δείτε στην 4η σεζόν; Γράψτε μας στα σχόλια.

IGN GreeceΣοκ έπαθε σεναριογράφος του "Daredevil" όταν έμαθε τα νέα της ακύρωσηςΑντιδράσεις έχει προκαλέσει η ακύρωση του "Daredevil" από το NetflixH Marvel υπόσχεται περισσότερο Daredevil

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα