Ο Will Ferrell εγκαταλείπει την οικογένειά του στη νέα του ταινία

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, "Force Majeure" (2014) του Ruben Östlund, αποκτά remake με πρωταγωνιστές τους Will Ferrell και Julia Louis-Dreyfus.

Σύμφωνα με το Collider, οι Ferrell και Louis-Dreyfus θα πρωταγωνιστήσουν ως ένα ανδρόγυνο που πάει με τα παιδιά του διακοπές σε ένα θέρετρο του σκι. Στην αυθεντική

ταινία, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Johannes Bah Kuhnke και Lisa Loven Kongsli μια χιονοστιβάδα απειλεί την οικογένεια κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Ο άνδρας το βάζει στα πόδια αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα και τα παιδιά του. Στο τέλος, μαθαίνουμε ότι η χιονοστιβάδα δεν ήταν πραγματική και ότι όλη η οικογένεια είναι σώα και αβλαβής και φυσικά εκνευρισμένη με τη δειλία του άνδρα.

Ο Will Ferrell και η Julia Louis-Dreyfus.

Το σενάριο του remake θα γράψει ο Jesse Armstrong, σεναριογράφος της ταινίας "Four Lions" και δημιουργός της σειράς του HBO, "Succession". Σκηνοθέτες θα είναι οι Nat Faxon και Jim Rash, οι οποίοι είχαν κάνει το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο με την ταινία "The Way Way Back" (2013) με πρωταγωνιστές τους Steve Carell και Toni Collette. Έχουν βραβευτεί με Όσκαρ Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου για το "The Descendants" (2011).

H Julia Louis-Dreyfus πρωταγωνιστεί στη σειρά "Veep". Θεωρείται η πιο πολυβραβευμένη ηθοποιός στην ιστορία της τηλεόρασης, καθώς έχει κερδίσει, μεταξύ άλλων, έντεκα Βραβεία Emmy, μία Χρυσή Σφαίρα και εννιά Βραβεία Screen Actors Guild. Τον Will Ferrell αναμένουμε να τον δούμε στο "Holmes & Watson", όπου πρωταγωνιστεί ως τον γνωστό λογοτεχνικό ντετέκτιβ πλάι στον John C. Reilly.

Η ταινία θα ξεκινήσει την παραγωγή της στην Αυστρία το 2019.

IGN GreeceTo Twitter γίνεται η πηγή έμπνευσης του νέου θρίλερ του New LineΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 29/10 - 04/11O σκηνοθέτης του IT αναλαμβάνει την ταινία του Attack on Titan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα