Ο Μπενζεμά επέστρεψε στη Ρεάλ…

Τα πράγματα στην Αλ Ιτιχάντ δεν έχουν πάει όπως θα ήθελε ο Γάλλος άσος και δεν αναφερόμαστε στις αγωνιστικές του επιδόσεις. Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον έμπειρο επιθετικό, δεν τον έχουν αφήσει να αγωνιστεί όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.

Ο Μπενζεμά δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Αλ Ιτιχάντ με 3-1 από την Αλ Σαμπάμπ την περασμένη εβδομάδα και έχει χάσει αρκετές αναμετρήσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, λόγω μυϊκών προβλημάτων.

Προκειμένου να επιστρέψει ξανά δυνατός στη δράση,

ο Γάλλος αποφάσισε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια και να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην ισπανική πρωτεύουσα θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες και θα συνεχίσει σε γνώριμα μέρη την αποθεραπεία του…

«Ο Καρίμ Μπενζεμά υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις στην κλινική της Ρεάλ Μαδρίτης με τον πρώην γιατρό του στην Ισπανία, ο οποίος επέβλεπε τη φροντίδα του τα προηγούμενα χρόνια.

Οι διαβουλεύσεις κανονίστηκαν μεταξύ των ιατρικών ομάδων της Ιτιχάντ και της Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με τους τραυματισμούς του Μπενζεμά, οι οποίοι τον ανάγκασαν να χάσει σημαντικούς αγώνες αυτή τη σεζόν. Ο Μπενζεμά έχει ήδη αναχωρήσει για την Ισπανία και αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε η Αλ Ιτιχάντ σε ανακοίνωσή της.

Ο Μπενζεμά πέρασε 14 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και σημείωσε 354 γκολ σε 648 παιχνίδια με τη «Βασίλισσα», ενώ μεταξύ άλλων κατέκτησε πέντε φορές το Champions League και άλλες τέσσερις τη La Liga. Φέτος ο Γάλλος  έχει σημειώσει 13 γκολ και έχει μοιράσει οκτώ ασίστ σε 29 παιχνίδια για την Αλ Ιτιχάντ, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος Saudi Pro League και 30 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα