Ο διευθυντής παρουσίασης του Rainbow Six Siege λέει πως πάντα σκέφτονται για έναν σκυλίσιο χαρακτήρα

Τακτικό γουφ.

Σε ένα επεισόδιο του Wired Tech Support, ο Karpazis, o διευθυντής παρουσίασης του Rainbow Six Siege, απάντησε σε μια σχετική ερώτηση ενός fan από το Twitter λέγοντας πως είναι κάτι που το συζητάνε συνέχεια ανάμεσα τους. Επίσης απάντησε με

ερώτηση: "Για να απαντήσω στην ερώτηση πρέπει να κάνω και εγώ μία ερώτηση. Θα είστε εντάξει με το να πυροβολήσετε ένα σκύλο;"

Παρόλο που είναι δύσκολο να απαντηθεί από πολλούς, πρέπει να σκεφτούμε ότι απλά είναι ένα παιχνίδι. Δεν είναι ότι όντως κάνεις κακό σε ένα ζωντανό στον αληθινό κόσμο. Και εδώ που τα λέμε η Ubisoft έχει φτιάξει τη σειρά Far Cry, όπου εκεί κάποιο ζώο πεθαίνει κάθε τρεις και λίγο. Πρέπει να αναβαθμίσουμε τα πορτοφόλια μας και τα σακίδια μας βλέπετε.

Στο βίντεο επίσης υπήρχαν ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα ενός χαρακτήρα που θα χρησιμοποιεί δύο πιστόλια καθώς και αν ποτέ κάποιος operator θα δεχθεί παραπάνω από ένα Elite skin.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN GreeceΈρχεται Battle Pass στο Rainbow Six SiegeΦήμη: Διέρρευσαν οι operators του season 3 του Rainbow Six SiegeRainbow Six Siege: Κατέφτασε νέο event κατευθείαν από την Άγρια Δύση Showdown Event Is a 3v3 Cowboy Shootout

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα