Ο Γιαννακόπουλος έφερε το ...καλοκαίρι

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο ...βαρυχειμωνιάς στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, η εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά δρώμενα του Π.Α.Ο ήταν αρκετή για να διώξει τα "μαύρα σύννεφα" και να φέρει το ...καλοκαίρι στη "Μάνα του Λόχου".

Μια ισχυρή Παναθηναϊκή οικογένεια, η οποία είναι ο σύγχρονος ευεργέτης του Τριφυλλιού και έχει χαρίσει αναρίθμητες στιγμές χαράς στους φίλους του συλλόγου, επιστρέφει στον Ερασιτέχνη για να τον σώσει την τελευταία στιγμή.

Το χιλιοτραγουδισμένο " Πρωταθλητή
σε όλα τα σπορ παντοτινέ ... ", έμεινε στα ...λόγια και απλά θύμιζε ότι αυτός ο μεγάλος σύλλογος ήταν - όχι και τόσο παλιά - κυρίαρχος σε δεκάδες αθλήματα. Όμως τα τελευταία χρόνια άρχισε ο ...κατήφορος και ο Παναθηναϊκός πήγαινε με "σπασμένα φρένα" προς την ολική του καταστροφή. Ίσως τώρα ο ύμνος των Πράσινων να αποκτήσει και πάλι ...νόημα.

Ιστορικά τμήματα του Ερασιτέχνη, υποβιβάστηκαν ή δεν συμμετείχαν καν στα πρωταθλήματα. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ, παρέμεινε στην κατηγορία στο ...παρά ένα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, έβγαλε τη σεζόν με κοριτσόπουλα και δεκάδες αθλητές όλων των τμημάτων συνάντησαν τεράστιες δυσκολίες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε μια δύσκολη και γενναία απόφαση. Αν και όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά στον Ερασιτέχνη και βοηθούσε σημαντικά, τούτη τη φορά έκανε το μεγάλο βήμα. Αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σταματήσει αρχικά την ...κατρακύλα του Π.Α.Ο.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, ο Ερασιτέχνης έχει στην ηγεσία του μια ισχυρή προσωπικότητα που μπορεί να ανατρέψει την - εξαιρετικά προβληματική - κατάσταση και να "αναστήσει" τα δεκάδες τμήματα του Π.Α.Ο. Με πάθος και μεράκι. Με προσεκτικά βήματα και ενότητα. Γιατί θα χρειαστεί και η βοήθεια του κόσμου σε αυτή την προσπάθεια, πέρα από την οικονομική συνδρομή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Υ.Γ. Οι φίλοι του Τριφυλλιού αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την κίνηση και το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη και κάτι ανάλογο θα έπρεπε να κάνει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αντί συγχαρητηρίων, θυμήθηκε σε μια ιστορική βραδιά να ...διορθώσει το διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ και του Π.Α.Ο. !
Keywords
Τυχαία Θέματα