Ο Καθηγητής μελέτησε τον τελικό

Μπαρμπαδάκια καλησπέρα

Η ώρα του τελικού έφθασε, καθώς Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ, θα συγκρουστούν σήμερα για το τρόπαιο, σε μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Καθηγητής χθες το βράδυ έμεινε ξάγρυπνος και δεν έκλεισε μάτι. Μελετούσε σχολαστικά τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, με την βοήθεια του διάσημου Ιταλού σεφ Τζουζέπε Λούις Πριμαβόλτα, που φτιάχνει τις καλύτερες μακαρονάδες στη Γένοβα. 


Από την συνεργασία του με τον Ιταλό, δεν έγινε σοφότερος, ωστόσο,

απέκτησε δυο επιπλέον κιλά, αφού ο τελευταίος μαγειρεύει άψογα. 


Τα χαράματα ο Αξεπέραστος, προκειμένου να έχει μια πιο σφαιρική ενημέρωση, συνομίλησε τηλεφωνικά και με τον Τομ Σμιθ, φίλο του από τα παλιά που εργάζεται σε παμπ στο Λονδίνο, όμως, δεν έβγαλε και με αυτόν άκρη, αφού, ο τελευταίος είχε καταναλώσει νωρίτερα ένα τριαξονικό φορτηγό με μπύρες. 
Σήμερα το πρωί, στη συνεδρίαση της εκτελεστικής Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της οδού Αχαρνών, ο Προφεσόρ δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 


Από τη μια πλευρά έβλεπε την ανωτερότητα των Άγγλων και από την άλλη την πονηριά των Ιταλών, που στα μεγάλα ματς βρίσκουν πάντοτε τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν. 


Έτσι λοιπόν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ισοπαλία είναι το πιο λογικό σημείο. Από εκεί και ύστερα, σκέφτηκε ότι μπορεί να υπάρξει και η διαδικασία των πέναλτι. Δηλαδή να τελειώσει το ματς, αλλά και η παράταση δίχως νικητή και από τα ένδεκα βήματα να το πάρει η Φιορεντίνα, καθώς οι Άγγλοι με τα πέναλτι δεν έχουν και την καλύτερη σχέση. 


Με την λογική αυτή συμφώνησε η Γερουσία, αλλά και το σώμα των Εκλεκτόρων. Ακολούθησε ονομαστική ψηφοφορία από την Ολομέλεια, (324 ναι – 55 όχι, 3 λευκά, 12 άκυρα) και γεύμα σε παρακείμενη καντίνα. 


Οι τελικές επιλογές αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Καθηγητή στις 12.55, ώρα Γκρίνουιτς.


Πιο αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, έχουν ως εξής : 

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ
ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ : Χ

ΤΟΛΜΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθηγητής,kathigitis