Ο Κλοπ υπερασπίζεται τον Άρνολντ

Ο Τρέντ Αλεξάντερ-Άρνολντ «πυροδότησε μια μικρή σπίθα» λίγες μέρες πριν τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι (10/3, 17.45 από το Novasports Premier League) για την 28η αγωνιστική της Premier League. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος μπακ είπε πως οι τίτλοι της ομάδας του Μερσισάιντ αξίζουν περισσότερο από αυτά των «Πολιτών» λόγω των οικονομικών διαφορών των δύο ομάδων.

Αυτά τα σχόλια προκάλεσαν την αντίδραση δύο παικτών της

πρωταθλήτριας Αγγλίας, του Έρλινγκ Χάαλαντ και του Ρούμπεν Ντίας.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, έσπευσε να υπερασπιστεί τον παίκτη του λέγοντας:

«Δεν είμαι σίγουρος πόσο συχνά σε αυτόν τον σύλλογο πρέπει να λέμε ότι ξέρετε πόσο σεβόμαστε τον αντίπαλο – στην προκειμένη τη Σίτι – και το εννοούμε. Όλοι το σεβόμαστε αυτό, ο Τρεντ το σέβεται, αλλά είναι γεννημένος στο Λίβερπουλ, στεκόταν στους κάδους [παρακολουθώντας την προπόνηση] πριν παίξει για τον σύλλογο, έπαιξε σε όλες τις ομάδες νέων.

Τι θα σκεφτόσασταν σε αυτή την κατάσταση; Ένα από τα σλόγκαν μας, που λατρεύω, είναι «This Means More» και σημαίνει περισσότερα – για εμάς. Δεν έχουμε ιδέα 100 τοις εκατό τι σημαίνει για τους άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ σημαίνει περισσότερα για εμάς. Είχαμε, πριν από δύο χρόνια, μια παρέλαση μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου Αγγλίας, χάσαμε έναν τελικό Champions League το προηγούμενο βράδυ, χάναμε το πρωτάθλημα κατά ένα βαθμό.

Πες μου μια πόλη όπου κάνεις παρέλαση και φαίνεται ότι κερδίσαμε όλα αυτά τα τρόπαια χωρίς να τα έχουμε. Ο σύλλογος είναι ξεχωριστός για εμάς. Αν δεν είναι ιδιαίτερος για τους άλλους, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Αλλά αν το νιώθουμε, γιατί να μην μας επιτρέπεται να το πούμε; Είναι ακριβώς όπως νιώθει και νιώθουμε εμείς και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό. Είμαι σχεδόν σίγουρος έδειξε επίσης το σεβασμό του.

Αγαπάς αυτού του είδους τις συνεντεύξεις όπου κάποιος λέει αυτό που σκέφτεται και μετά όλος ο κόσμος σου λέει ότι δεν είναι σωστά αυτό που νομίζεις. Εξακολουθεί να επιτρέπεται να σκεφτόμαστε αυτό που θέλουμε, άλλοι άνθρωποι εκεί έξω σκέφτονται πολύ χειρότερα πράγματα και μάλλον πρέπει να μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό που είπε ο Τρεντ από την άποψή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα