Ο… μάγος Χάρι (video)

Ο αρχηγός της Αγγλίας έχει πετύχει 7 γκολ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Bundesliga, ενώ έχει δώσει και 3 ασίστ, σχηματίζοντας μια φανταστική τριάδα με τους Μίλερ και Σανέ.

Η μετακίνηση του Κέιν στην Μπάγερν ήταν ένα από τα μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς άφησε τους Σπερς μετά από 12 χρόνια. Είχε εκφράσει την επιθυμία του να κερδίσει τρόπαια και να παίξει στο Champions League,

κάτι που η Τότεναμ δεν μπορούσε να του τα προσφέρει. Η Μπάγερν, από την άλλη, έψαχνε έναν νέο επιθετικό για να αντικαταστήσει τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος από την προηγούμενη αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στη La Liga.

Οι Βαυαροί υποδέχτηκαν τον Κέιν με ανοιχτές αγκάλες, καθώς τον είδαν ως το τέλειο ταίρι για την ομάδα τους. Προσαρμόστηκε γρήγορα στον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή Τόμας Τούχελ, ο οποίος του έδωσε την ελευθερία να περιπλανιέται σε όλη την επιθετική γραμμή και να συνδέεται με τους συμπαίκτες του. Ο ρυθμός δουλειάς, η κίνηση, τα τελειώματα και το όραμα του Κέιν έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες στον σύλλογο και έχει ήδη γίνει ο αγαπημένος των φιλάθλων.

Η φόρμα του Κέιν έχει επίσης βοηθήσει την Μπάγερν να ξεκινήσει με φόρα στην Bundesliga, καθώς προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, μόλις 1 βαθμό μπροστά από τη δεύτερη Στουτγκάρδη, Λειψία και Χόφενχαϊμ. Έχει επίσης κερδίσει το πρώτο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Champions League, επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3 στο Μόναχο, με τον Κέιν να σημειώνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ένα γκολ και να σερβίρει ακόμα ένα.

Ο Κέιν δεν έχει δείξει σημάδια επιβράδυνσης και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να σκοράρει προκειμένου να κερδίζει με την Μπάγερν τίτλους. Έχει ήδη βάλει στόχο να σπάσει κι άλλα ρεκόρ, όπως το ρεκόρ όλων των εποχών της Bundesliga που ανήκει στον Λεβαντόφσκι με 41 γκολ σε μια σεζόν (2020/21).

Το φανταστικό ξεκίνημα του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου είναι μία από τις ιστορίες της σεζόν μέχρι στιγμής. Έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και ότι πήρε τη σωστή απόφαση να μετακομίσει στο Μόναχο. Με τις επιδόσεις του μέχρι τώρα έχει αποσιωπήσει τους επικριτές του, οι οποίοι αμφισβητούσαν την ικανότητά του να αποδώσει σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και υπό διαφορετική πίεση. Ο Κέιν έδειξε ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και ότι είναι έτοιμος να οδηγήσει την Μπάγερν στη δόξα.

Keywords
Τυχαία Θέματα