Ο Μέσι θα φορέσει και πάλι το εθνόσημο

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής είναι ο Λιονέλ Μέσι! Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απάντησε καταφατικά στην ομοσπονδία κι επιστρέφει στην εθνική στα φιλικά παιχνίδια του Μαρτίου με τη Βενεζουέλα και το Μαρόκο στις 22 και 26 του μήνα.

Τα ματς αυτά θα πραγματοποιηθούν ενόψει των τελικών του Κόπα Αμέρικα το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας. Η Αργεντινή κληρώθηκε στο ίδιο γκρουπ του Copa America
με Κολομβία, Παραγουάη και Κατάρ.

Την είδηση της επιστροφής επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Κλαούντιο Τάπια: «Η λίστα θα ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του Μαρτίου και εκεί θα διευκρινιστούν τα πάντα. Αλλά, χωρίς καμία αμφιβολία, ο Μέσι θα είναι σε αυτήν. Φυσικά η επιστροφή του εξαρτάται και από τον Σκαλόνι, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι αν τον καλέσει θα είναι ξανά μαζί μας».

Τον περασμένο μήνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Λιονέλ Σκαλόνι, είχε δηλώσει πως έχει «καλό προαίσθημα» για τις προθέσεις του διεθνή άσου: «Ξέρω πως έχει μεγάλη αγάπη στην Εθνική και ελπίζω να επιστρέψει».

Ο Μέσι είχε δηλώσει μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα. ο Μέσι έχει να αγωνιστεί με την Αργεντινή από την ημέρα που η «αλμπισελέστε» αποκλείστηκε από τη μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στη φάση των «16».

Ο αρχηγός της Αργεντινής δεν συμμετείχε στις τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας, με τα ΜΜΕ της χώρας να αναφέρουν ότι ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι απογοητευμένος από τον πρόωρο αποκλεισμό στους αγώνες της Ρωσίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα