Ο Νέιπιερ “επιτέθηκε” στον Μεσίνα

Ο Αμερικάνος έγινε έξαλλος με τα όσα διάβασε και θέλησε να απαντήσει στον έμπειρο προπονητή, με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο:

«ΟΚ, το καταλαβαίνω. Η ομάδα σου δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελες, ούτε κι εγώ ξεκίνησα καλά όμως σταμάτα να με χρησιμοποιείς. Αντιμετωπίζω τις δικές μου δυσκολίες αυτή τη στιγμή ως παίκτης όμως είμαι χαρούμενος στον Ερυθρό Αστέρα και θα γίνω καλύτερος για εκείνους. Κάνεις δηλώσεις για έναν παίκτη που δεν ανήκει πια στην ομάδα σου και τον αφήσατε να φύγει. Σταμάτα να λες ψέματα στους οπαδούς σας για να διορθώσεις τα προβλήματά σας».

Λίγο αργότερα κι αφού οι

δηλώσεις του Νέιπιερ άρχισαν να γίνονται viral ο Μεσίνα απάντησε, ρίχνοντας το…μπαλάκι στον Ιταλό δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη:

«Σχετικά με μια δήλωση που μου απέδωσε σήμερα το πρωί μια ιταλική εφημερίδα και στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από πολλές ιστοσελίδες, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής. Ποτέ δεν είπα, ούτε υπέθεσα ότι ο Νέιπιερ έχει εκφράσει σε κάποιον την επιθυμία να επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο. Ηταν ερμηνεία των δημοσιογράφων. Τρέφω τον απόλυτο σεβασμό στον Νέιπιερ και στον Ερυθρό Αστέρα. Έχουμε ως αρχή να μην μιλάμε ποτέ για παίκτες άλλων ομάδων»

Keywords
Τυχαία Θέματα