Ο Ολυμπιακός είναι η ευκαιρία του “τρομπετίστα” Βιγιαλίμπρε! (vids)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών στη γραμμή κρούσης μετά την απομάκρυνση του Σεντρίκ Μπακαμπού, ενώ και η φημολογία που αναπτύσσεται γύρω απ’ το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αυξάνει την ενεργοποίηση των υπέυθυνων του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι εξαιρετικοί γνώστες της ισπανικής αγοράς και προέκυψε το όνομα του Ασιέρ Βιγιαλίμπρε, ο οποίος ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή

δανεισμού στην Αλαβές, με την οποία σε 20 ματς είχε 6 γκολ και 2 ασίστ στη La Liga2. Μάλιστα πέτυχε το κρίσιμο γκολ επί της Λεβάντε στο μπαράζ ανόδου, που χάρθσε στην ομάδα του την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία!

Ο Βιγιαλίμπρε έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Αθλέτικ και είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί και φέτος σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Ο ύψους 186 εκατοστών φορ αναζητεί μια σεζόν η οποία θα τον επαναφέρει αγωνιστικά, καθώς απ’ το 2018-2019 όταν είχε πετύχει 23 γκολ σε 38 ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο Β’, δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Πάντως έχει να θυμάται το σπουδαίο γκολ στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας τον Ιανουάριο του 2021, όπου οδήγησε την Αθλέτικ σε μια εκπλητική νίκη στην παράταση κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 3-2.

Ο 26χρονος φορ είναι περιζήτητος στα πανηγυρικά στιγμιότυπα, καθώς γνωρίζει μερικούς ρυθμούς στην τρομπέτα και συμμετέχει ενεργά στις φιέστες παικτών και οπαδών, όπως συνέβη και φέτος στη γιορτή ανόδου της Αλαβές!

Keywords
Τυχαία Θέματα