Ο Ριβάλντο συμβουλεύει τον Κοουτίνιο

Ο Κοουτίνιο πανηγύρισε το 3-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλείνοντας τα αυτιά στρεφόμενος προς την εξέδρα της Μπαρτσελόνα, η οποία τον έχει επικρίνει πολλάκις για τη «φτωχή» παρουσία του στην τρέχουσα σεζόν.

Σε συνέντευξή του στη ισπανική εφημερίδα «Marca» ο Ριβάλντο, ο οποίος σε μια πενταετία στους «Μπλαουγράνα» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο, κατέκρινε την κίνηση του συμπατριώτη του.

«Δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του. Σκόραρε, ωστόσο δεν είναι καλό να αντιδράς με αυτό τον τρόπο απέναντι στους φιλάθλους. Το κοινό ασκεί κριτική
γιατί γνωρίζει πως ο παίκτης πρέπει να αποδώσει καλύτερα. Εγώ στη θέση του θα έμενα στην Μπαρτσελόνα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και δεν μπορεί να φύγει αποτυχημένος. Δεν θα ξαναβρεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει κι ακόμη δεν έχει λατρευτεί από τους φιλάθλους. Οφείλει να έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα για να κάνει τη διαφορά. Όταν δεν σκοράρουν ο Μέσι κι ο Σουάρες, πρέπει να εμφανιστεί εκείνος» τόνισε μεταξύ άλλων ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα