Ο Σκοτεινός Ιππότης βγάζει τη μάσκα του και αποκαλύπτεται για τη 2η σεζόν "Titans"

Ουάου!

Ο ηθοποιός Iain Glen, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του ΗΒΟ, "Game of Thrones", θα ενσαρκώσει τον Bruce Wayne στη 2η σεζόν της σειράς της DC, "Titans".

Πέρα από τον ρόλο του ως Jorah Mormont, ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί στη σειρά ταινιών "Resident Evil" και στο "Cleverman". Άγνωστο παραμένει αν ο 57χρονος ηθοποιός θα φορέσει τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη, ή αν ο ρόλος του θα περιοριστεί στην ενσάρκωση του Bruce

Wayne.

"Μετά από δεκαετίες μάχης με το εγκλήματος ως Batman, ο δισεκατομμυριούχος Bruce Wayne θέλει ακόμα να προστατέψει το Gotham από το κακό", αναφέρει η επίσημη περιγραφή του χαρακτήρα (μέσω Deadline). "Για να φτιάξει τη σχέση του με τον Dick Grayson, ο Bruce θα βοηθήσει τον πρώην συνεργάτη του και τους Titans για την επίτευξη του σκοπού τους".

O Iain Glen ως Ser Jorah Mormont.

Η σειρά ακολουθεί τους Dick Grayson (Robin) και Rachel Roth (Raven) που προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή προς τον πλανήτη, θα ζητήσουν βοήθεια από τους Koriand'r (Starfire) και Gar Logan (Beast Boy) και θα συστήσουν την ομάδα των Titans. Οι Hawk and Dove έκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά, ενώ στο φινάλε είδαμε αρκετά για να περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο. Ο κεντρικός χαρακτήρας, Robin, έφτασε μπροστά στη μοιραία σύγκρουση της σεζόν. Όσον αφορά τους υπόλοιπους Τιτάνες, είδαμε την Danna Troy να αναλαμβάνει δράση σε ένα επεισόδιο, με τον τίτλο να φέρει το όνομα της. Ο Robin ένωσε τις δυνάμεις του με την προστατευόμενη της Wonder Woman (Conor Leslie) για να ανακαλύψουν την καταγωγή της Starfire.

Δημιουργοί είναι οι Akiva Goldsman, Geoff Johns και Greg Berlanti. Πρωταγωνιστούν οι Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft και Ryan Potter. Νέα προσθήκη της σειράς θα είναι ο Joshua Orpin στον ρόλο του Superboy. Η σειρά συζητήθηκε πολύ λόγω της σκληρής γλώσσας που χρησιμοποιήθηκε, αν και υπήρξε τελικά εξήγηση που τη δικαιολογούσε.

Η 1η σεζόν του "Titans" αποτελούνταν από 11 επεισόδια. Σε πρόσφατο δημοσίευμα , μάθαμε ποιος θα ενσαρκώσει τον Deathstroke. Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του 2ου κύκλου, ωστόσο, εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΤο "Titans" της DC βρήκε τον Deathstroke τουΒρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Superboy στο τηλεοπτικό "Titans"Titans: Το φινάλε της πρώτης σεζόν, η αρχή της δεύτερης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα