Ο “Σουλτάνος” αποφασίζει για όλα

Είναι αυτός που έχοντας σαν βοηθό τον Σάνι Μπετσίροβιτς θα αποφασίσει και θα στήσει την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάθε μεταγραφή, κάθε κίνηση, κάθε φιλικό που θα κλειστεί, οτιδήποτε ως την πιο μικρή λεπτομέρεια θα έχει να κάνει αποκλειστικά με αποφάσεις του Τούρκου προπονητή.

Φυσικά κι έχουν γίνει κάποιες εισηγήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας, όπως πχ για τον Μωραΐτη, ή του Κώστα Αντετοκούνμπο, ακόμα κι αυτές όμως, θα περάσουν από το κόσκινο του Αταμάν.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως πρέπει να μάθουν από τα λάθη των προηγούμενων σεζόν, όταν πχ στην χρονιά του Πρίφτη,

μέχρι να αφιχθεί ο Έλληνας τεχνικός βασικές κινήσεις είχαν γίνει ήδη με αποτέλεσμα να μην μπορεί στην πορεία κανείς να διορθώσει την κατάσταση. Ο Αταμάν τη δεδομένη στιγμή έχει καλή εικόνα και θετική εισήγηση για μερικούς από τους Έλληνες που έχει η αθηναϊκή ομάδα.

Πράσινο φως από τον Τούρκο έχουν ως τώρα ο Παταγιάννης, ο Αγραβάνης κι ο Μαντζούκας. Από τους ξένους ο Πονίτκα, ο Γκριγκόνις κι υπό προϋποθέσεις ο Λι είναι αυτοί που θα ενδιέφεραν τον Αταμάν να μείνουν.

Από εκεί και πέρα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του στοχεύει ψηλά. Θα χτυπήσει παίκτες από το πάνω ράφι και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει, με λιγότερα όμως χρήματα, το πετυχημένο μοντέλο της Έφες μέχρι και την περσινή σεζόν.

Έτσι λοιπόν και υπό αυτό το πρίσμα το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό για τον Παναθηναϊκό και τους φίλους του, αφού είναι δεδομένο πως η αναβάθμιση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί.

Ο Βιλντόζα είναι μια από τις επιλογές του Παναθηναϊκού που έγιναν νωρίς, όμως και πάλι η ΚΑΕ είχε φροντίσει να πάρει το ΟΚ του νέου της προπονητή. Μια ειδική περίπτωση είναι αυτή του Παπαπέτρου, που ο Αταμάν θέλει την επιστροφή του Έλληνα φόργουορντ, όμως, εκεί υπάρχει προς το παρόν ένα πάγωμα από τα πάνω κλιμάκια του συλλόγου κι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα προχωρήσει ή όχι.

Από την Έφες υπάρχουν παίκτες που μπορεί να προσεγγίσει ο Αταμάν, σίγουρα όμως, όχι ο Κλάιμπερν τον οποίο ούτε θέλει πλέον, αλλά ούτε κι ο Αμερικάνος θα έλεγε δεύτερο “οκ” σ’ αυτόν. 

Keywords
Τυχαία Θέματα