Ο Τερίμ θα αλλάξει τα πάντα στον Παναθηναϊκό

Χθες βράδυ στη Λεωφόρο φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Φατίχ Τερίμ είναι ο άνθρωπος που έψαχνε εδώ και πολλά χρόνια ο ιστορικός σύλλογος. Προπονητής από το πάνω ράφι και δεν είναι τυχαίο που στη γειτονική Τουρκία θεωρείται κορυφή.

Βεβαίως, πειραματίζεται, προκειμένου να δει τι λείπει από την ομάδα, αλλά και για να αξιοποιήσει καλύτερα το υπάρχον ρόστερ, αλλά είναι σίγουρο ότι “θα τη βρει την άκρη”. Ο Τούρκος τεχνικός έβγαλε αντίδραση από τον πάγκο, “ανακάτεψε την τράπουλα” όταν το ματς δεν πήγαινε καλά και δεν έμεινε ούτε λεπτό με σταυρωμένα τα χέρια.

Πήρε ρίσκο και

δικαιώθηκε 100% με τις έξυπνες επιλογές του στο β’ 45λεπτο, οι οποίες άλλαξαν την εικόνα του Παναθηναϊκού. Εντελώς διαφορετική ομάδα είδαμε με την είσοδο στον αγώνα του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα οι Πράσινοι απέκτησαν ζωντάνια, πήραν τα ηνία του αγώνα, και κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Βαγιαννίδη που έδωσε επιθετική πνοή στη δεξιά πτέρυγα.

Ταυτόχρονα με τη μετατόπιση του Κώτσιρα σε θέση αμυντικού χαφ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους μπροστά από τα δύο σέντερ μπακ. Ο τελευταίος ήταν συγκλονιστικός σε αυτό το νέο ρόλο. Η θέση του αμυντικού χαφ δείχνει να του ταιριάζει απόλυτα και αυτό είναι ένα κέρδος για την ομάδα.

Η πρόκριση είναι ανοικτή γιατί σε μια εβδομάδα από τώρα ο σύλλογος της Αθήνας θα είναι ενισχυμένος με τον Σένκεφελντ, που λογικά θα είναι έτοιμος, αλλά και τον στόπερ που όπως όλα δείχνουν θα έχει κλείσει μέχρι αύριο το βράδυ.

Ο Παναθηναϊκός με τον Φατίχ Τερίμ θα γίνεται όλο και καλύτερος, φθάνει να γίνουν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις γρήγορα και να μη χαθεί χρόνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα