Οδηγός δώρων: Τα καλύτερα gadgets για τους λάτρεις της τεχνολογίας

Σε έναν κόσμο που οδηγείται από την καινοτομία, η εύρεση του τέλειου δώρου για τον λάτρη της τεχνολογίας μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική, όσο και τρομακτική. Ευτυχώς, ο τομέας της τεχνολογίας προσφέρει μια πληθώρα συσκευών που συνδυάζουν άψογα τη λειτουργικότητα με το στυλ. Είτε πρόκειται για τις πιο πρόσφατες έξυπνες οικιακές συσκευές, είτε για αξεσουάρ αιχμής, αυτός ο οδηγός δώρων έχει κάτι για κάθε λάτρη της τεχνολογίας!

Για το άτομο που χάνει συνεχώς πράγματα: Apple
AirTags

Εάν γνωρίζετε κάποιον χρήστη της Apple που ξεχνά συνεχώς πού άφησε το πορτοφόλι, το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, τη θήκη γυαλιών, τα κλειδιά ή σχεδόν οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, ένα Apple AirTag είναι το τέλειο δώρο. Αυτοί οι μικροί ιχνηλάτες Bluetooth μπορούν να εισαχθούν σε πορτοφόλι, σακίδιο ή αποσκευές για ανιχνεύουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το αντικείμενο.

Για τον λάτρη της ταινίας: Nanoleaf 4D mirror οθόνη και λωρίδα φωτός

Αυτό το έξυπνο σύστημα φωτισμού, εξοπλισμένο με κάμερα, συγχρονίζεται με την τηλεόρασή σας για να εμφανίζει καθηλωτικά, δυναμικά χρώματα. Πάνω από 50 LED δημιουργούν εντυπωσιακά οπτικά εφέ σε δέκα ξεχωριστές ζώνες ανά μέτρο, χάρη σε μια μικροσκοπική κάμερα που βελτιστοποιεί την επιλογή χρωμάτων σε πραγματικό χρόνο. Οποιαδήποτε λωρίδα φωτός μπορεί να κοπεί για να ταιριάζει τέλεια πίσω από την τηλεόραση με την οποία χρησιμοποιείται.

Όταν κάποιος δεν παρακολουθεί τηλεόραση, τα φώτα μπορούν να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Nanoleaf για κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές, φωνητικές εντολές ή το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο.

Για τον συχνό ταξιδιώτη: Allocacoc Power Cube

Όποιος ταξιδεύει πολύ ή εργάζεται εξ αποστάσεως από ξενοδοχεία, αεροδρόμια ή καφετέριες γνωρίζει ότι η εύρεση αρκετών πριζών για να κρατήσει έναν φορητό υπολογιστή και πολλές κινητές συσκευές φορτισμένες, μπορεί να αποτελέσει μια τεράστια πρόκληση. Το Power Cube είναι το απόλυτο travel gadget για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Αυτός ο μικρός κύβος περιέχει τέσσερις πρίζες και δύο θύρες USB Type-A, ένα προστατευτικό υπέρτασης και ένα καλώδιο τριών μέτρων που συνδέεται σε μία μόνο πρίζα. Αυτό το καθιστά αρκετά συμπαγές και πρακτικό, ώστε να το κουβαλάτε μαζί όταν ταξιδεύετε και παράλληλα αρκετά ευέλικτο ώστε να παρέχει πολλαπλές πρίζες όταν και όπου χρειάζονται.

Για τους νοσταλγούς λάτρεις της μουσικής: Victrola Eastwood Signature 3-speed πικάπ

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, παλιές μορφές όπως δίσκοι, κασέτες, CD και συσκευές αναπαραγωγής MP3 θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες. Ωστόσο, για όσους αγαπούν την ανάμνηση του να κάθονται δίπλα σε ένα πικάπ, να συλλέγουν δίσκους βινυλίου και να εμβαθύνουν στις σημειώσεις του κάθε άλμπουμ, αυτές οι εμπειρίες μπορούν τώρα να αναβιώσουν. Κάντε έκπληξη σε κάποιον με το πικάπ Victrola Eastwood Signature, το οποίο προσφέρει τρεις ταχύτητες και ενσωματωμένα ηχεία, παρέχοντας όλα όσα χρειάζεται για την αναπαραγωγή δίσκων απευθείας από το κουτί!

Πηγή: www.cbsnews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα