ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2: «Καθάρισε» ο Οζέγκοβιτς

ΟΦΗ και Κηφισιά αναμετρήθηκαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αμφότεροι οι δύο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες τους με ένα σύστημα που αρέσκονται και οι δύο (4-2-3-1).

Ο Πέπε Μελ, είχε κάτω από τα δοκάρια τον Μπάουμαν, η τετράδα στην άμυνα αποτελούταν από τους Λάρσον, Μπρεσάν, Βούρο και Τοράρισνον, τα δύο αμυντικά χαφ, ο Μεγιάδο με τον Γκαγέγος, σαν δεκάρι ο Ριέρα, αριστερά

Αποστολάκης, δεξιά Τοράλ και μόνος μπροστά ο Ισέκα.

Στον αντίποδα ο Κώστας Μπράτσος, είχε στην εστία τον Αναγνωστόπουλο, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Τεϊσέρια και Μιλίτσεβιτς οι τέσσερις στην άμυνα, Σολόα και Βαφέας τα «6αρια», ο Σάντος στα δεξία, Μπιφουμά αριστερά κι ο Μενέντες πίσω από τον προωθημένο Οζέγκοβιτς.

Με περισσότερη διάθεση στο πρώτο ημίχρονο η Κηφισιά

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δραστήριοι στο παιχνίδι δημιουργώντας δύο ευκαιρίες πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Μάλιστα κέρδισαν και πέναλτι με τον Μπρεσάν να ανατρέπει τον Σάντος, μετά από ωραία κούρσα του δεύτερου από τα αριστερά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οζέγκοβιτς και έβαλε την Κηφισιά σε θέση οδηγού στο 9′ λεπτό. Κυρίαρχοι στο περισσότερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου, με τον ΟΦΗ να παίρνει μέτρα στο γήπεδο μετά το 30′ λεπτό χωρίς ωστόσο να φτάνει με αξιώσεις στην εστία του Αναγνωστόπουλου.

Προσπάθησαν οι Κρητικοί αλλά δεν τα κατάφεραν

Προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα για την ομάδα του ο Πέπε Μελ, «ανακατεύοντας την τράπουλα», αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με το διπλό από την Κρήτη! Ο συνήθης ύποπτος για την Κηφισιά φέτος Ογκνιέν Οζέγκοβιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και ένατο συνολικά στο πρωτάθλημα, όταν από πολύ ωραία ενέργεια του Μενέντες που «χόρεψε» τους αμυντικούς του ΟΦΗ, βρέθηκε μόνος στο κέντρο της άμυνας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το μόνο που κατάφεραν η Κρητικοί παρά την πίεση τους, ήταν η μείωση του σκορ σε ένα γύρισμα προς την εστία με… την πλάτη του 19χρονου Γιάννη Αποστολάκη μετά από έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Νέιρα στο 71΄ λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: (Πέπε Μελ), Μπάουμαν, Λάρσον (68΄, Νέιρα), Μπρεσάν (36′, Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο (53΄, Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53΄, Φελίπε), Τοράλ (46΄, Μπέκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα

Κηφισιά: (Μπράτσος), Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (90΄+2΄, Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολόα (90΄+2΄, Καναντίγια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77΄, Μποτία), Μπιφούμα (61΄, Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77΄, Τετέι)

Keywords
Τυχαία Θέματα