ΟΦΗ: Πλήγμα με Ριέρα

Για τον Βάλντας Νταμπράουσκας δεν ήταν καλά τα νέα σήμερα (18/9), σε ό,τι αφορά στον Αντριάν Ριέρα. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της περασμένης Παρασκευής (15/9) με ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού. Ως εκ τούτου, υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Άρα, ο προπονητής του ΟΦΗ

θα μπορεί να τον υπολογίζει ξανά μετά την ερχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Στο διάστημα μέχρι τη διακοπή, που είναι προγραμματισμένη για μετά τις 2 Οκτωβρίου και μέχρι τις 20 του μηνός, οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο (23/9), τον Παναιτωλικό (27/9) και την ΑΕΚ (2/10), ενώ ο Ριέρα έχει χάσει ήδη την αναμέτρηση με τη Λαμία. Όπως ανακοίνωσε σχετικά η ΠΑΕ ΟΦΗ σήμερα (18/9) για τον Ισπανό, του οποίου η κατάσταση, πάντως, θα επανεκτιμάται καθημερινά:

“Ο Adrian Riera υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον μακρύ προσαγωγό του δεξιού ποδιού. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται”.

Στο μεταξύ, άλλο ένα ζήτημα για τον Νταμπράουσκας είναι ότι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στον αμέσως προηγούμενο αγώνα των Κρητικών με τη Λαμία. Όπως αποφάσισε η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ο αμυντικός των Κρητικών θα εκτίσει την ποινή της μίας ημέρας στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Κηφισιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα