Οι Lilo και Stitch θα ζωντανέψουν στην οθόνη με live-action ταινία

'Οhana' σημαίνει οικογένεια.

Όπως φαίνεται το "Lilo & Stitch" ετοιμάζεται να ξανακάνει την εμφάνισή του στη μεγάλη οθόνη με live-action/CG remake.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter οι Dan Lin και Jonathan Eirich, οι παραγωγοί της live-action μεταφοράς του "Aladdin", θα είναι παραγωγοί και σε αυτήν την ταινία. Ο Ryan Halprin

θα είναι και αυτός παραγωγός.

Ο Mike Van Waes θα γράψει το σενάριο. Μία από τις δουλειές που ετοιμάζει αυτήν την περίοδο είναι το spinoff του "Conjuring", "Crooked Man". Η αυθεντική ταινία κινουμένων σχεδίων είχε γραφτεί και σκηνοθετηθεί το 2002 από τους Dean DeBlois και Chris Sanders.

Άγνωστο παραμένει αν το remake θα κάνει την εμφάνισή του στις κινηματογραφικές αίθουσες ή αν θα είναι αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους της υπηρεσίας streaming της Disney. Δεν έχουμε ιδέα από ποιους ηθοποιούς θα αποτελείται το cast ή ποια θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Disney φαίνεται πως οδεύει στον ίδιο δρόμο που άνοιξε με τα remakes των "The Jungle Book" και "Beauty and the Beast" και που θα συνεχίσει να εδραιώνει με τα "Dumbo", "The Lion King" και "Mulan".

IGN GreeceΝέα ταινία χορεύει με τα βελάκια του "Dance Dance Revolution"Κινηματογραφικός οδηγός Οκτωβρίου - Εσείς ποιες θα δείτε;Reboot για το "High Fidelity" στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα