Οι αποχωρήσεις θα κρίνουν τις προσθήκες

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν άμεσα τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύντομα θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, στα ματς που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος,
θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δει και ο ίδιος, ποιοι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν και ποιοι θα κληθούν να αποχωρήσουν.

Στη λίστα προς αποχώρηση φαίνεται πως βρίσκονται ήδη οι Μουνιέ και Κάτσε, με τον δεύτερο να ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό, αν και στο “τριφύλλι” επιθυμούν την παραμονή του. Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Κουλιμπαλί, ενώ οι “πράσινοι” θα περιμένουν τυχόν προτάσεις από τους Κουρμπέλη και Διούδη. Εφόσον ξεκαθαρίσει το ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και παράλληλα εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για τη νέα σεζόν, θα γίνουν προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι Δώνης και Νταμπίζας θα έχουν συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να καθοριστεί το μπάτζετ της νέας σεζόν. Αυτό αναμένεται να κινείται στα πλαίσιο της “σφιχτής” οικονομικής πολιτικής των “πράσινων”, προκειμένου να καλυφθούν τα χρέη της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα